Näin taas koko yön juonekkaita unia, muttei onneksi mitään kovin ärsyttäviä tai surettavia. #

Nousin 6.30. Väsytti jonkin verran. #

Aamupuuron syötyäni kävin pyöräilemässä vastapäiväkierroksen. Erinomainen keli: lähtiessäni +10, palatessani jo yli +12, pilvetöntä, vastavektorit pieniä. Yksi polanne piti vielä ylittää, muut pystyi jo kiertämään. Ensimmäiseen itikkapilveenkin jo läsäytin naamani. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Söin riisipuuron ja vaahdotin vispikauran, sitten pötköttelin ja pelasin. #

Jatkoin levyoperaation simulointia. #

Söin päivällisen. Join 5 kupillista kahvia. Söin Nutellaa kera Kantolan Cream Crackereiden. #

Kävin ajamassa myötäpäiväkierroksen. +15, ettei ihan sitä +18:aa, jota aiemmin iltapäiväksi ennustettiin. Limingantuulista vastainen vasta, vain kohtalainen sieltäkin, sees. Pitkikset ja pitkähiainen paita, hyvin pärjäsi, eikä liikaa ollutkaan, vaikka ensisijaisesti puin pitkät vain, jottei vielä tarvitsisi aurinkovoidella. #

Aamulla kiersin vasiten Punatulkunpyrstön, ja nyt iltapäivällä Tilhirinteenkin kautta. Laadukasta (joskin kaupunkilähiöksi tavanomaisen ahtaaksirakennettua) omakotitaloaluetta molemmat. #

Hollihaassa, Torinrannassa ja Nallikarissa oli taas väkeä ihan kuin normaalisti tällaisilla keleillä, turvaväleistä ei tietoakaan. Enkä sano tuomitakseni, pikemminkin päin vastoin; luonnottomalta minusta tuntui se, kuinka kuuliaisesti suomalaiset hyppäsivät ruotuun heti hallituksen käskettyä. #

Kotona panin pyöräilykamppeet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa, sitten viimeistelin tämän. #

Nutella oli vähän liiankin hyvää tankkaukseen, kun ei vielä tältä toiselta lenkiltä palattuanikaan ollut yhtään nälkä. #

Muokkaukset #

2020-05-23 19.06.31 2020-05-25 16.08.46 #
Muuttumaton: Nousin 6.30. Väsytti jonkin verran.Muuttumaton: Nousin 6.30. Väsytti jonkin verran.
Poistettu: Aamupuuron syötyäni kävin pyöräilemässä vastapäiväkierroksen. Erinomainen keli: lähtiessäni +10, palatessani jo yli +12, pilvetöntä, vastavektorit pieniä. Yksi polanne piti vielä ylittää, muut pystyi jo kiertämään. Lisätty: Aamupuuron syötyäni kävin pyöräilemässä vastapäiväkierroksen. Erinomainen keli: lähtiessäni +10, palatessani jo yli +12, pilvetöntä, vastavektorit pieniä. Yksi polanne piti vielä ylittää, muut pystyi jo kiertämään. Ensimmäiseen itikkapilveenkin jo läsäytin naamani.
Muuttumaton: Palatessani kävin Prismassa.Muuttumaton: Palatessani kävin Prismassa.

Viihdekulutus #