Nousin 7.59. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Ennusteessa tänään viimeinen sateeton päivä toistaiseksi, joten aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa myötäpäivälenkin. +14, enimmäkseen selkeää, navakka tuuli. Järkkärin jätin kotiin ja kypäräkamerakin oli tiltannut puolen tunnin kohdalla, mutta eipä eteen tullut kummoisempia kuvattaviakaan. #

Kävin Limingantullin Prismassa. Siellä oli Fazerin vaaleata LOFO-leipääkin! Lähi-Prismassa ei vissiin kuulu edes valikoimiin jostain syystä. #

Kotona söin päivällisen, join 3,5 kupillista kahvia ja hoitelin sekalaisia pikkuhommia koneella. Tankkasin Nutellaa. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Sama keli, paitsi tuuli sentään hieman hellittänyt. Garminia en ollut muistanut tankata, ja se varoitti akun loppumisesta jo viiden kilometrin kohdalla, mutta jaksoi sen jälkeen vielä 45 km ennen sammumistaan. #

Edes kypäräkameraa en nyt ottanut mukaan, eikä kummempia havaintoja nytkään, paitsi että 1) voimia piisasi nyt paremmin kuin aamun kierroksella ja 2) nenä tursusi räkää ja toinen silmä vettä tavallistakin enemmän. Siitepölystä tuskin ainakaan johtuvaa#

Rastaanpelastusoperaatiotakaan en nähnyt, vaikka juuri sen aikoihin täältä lähdin. #

Kotona panin ajovaatteet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Lämmitin ja söin hampurilaiset. Ripustin pyykit, sitten viimeistelin tämän. #

Loppuviikko meneekin sitten enimmäkseen komeroituessa, jos sääennuste pitää paikkansa. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.