Nousin 5.35. Väsytti jonkin verran. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +14, enimmäkseen pilvistä, heikko tuuli. Perhoset verryttelivät jo siipiään. Kohtalaisen näyttävä toukka Hiukkavaarassa, piti ihan jarruttaa palata takaisin kuvaamaan. Nuori kuitenkin vain, kun ehkä 5 cm pitkä, ja täysikasvuisena ovat jopa kymmensenttisiä nuo heinähukan toukat (lähde). #

Kotona söin päivällisen ja paistoin porkkanapapukalan, sitten pötköttelin ja täyttelin nonogrammia. #

Söin riisipuuron. Join 3,5 kupillista kahvia. Säädin virtuaalikonetta. Hörppäsin Gainomaxin, sitten kävin ajalemassa myötäpäiväkierroksen. #

+18, selkeää, aurinko paistoi kuumasti. Kohtalainen tuuli, rannikolla kovakin, vilvoitti, mutta haittasi hieman myös perhostelua, eikä kääntynyt loppumatkalle ihan myötäiseksi niin kuin olin laskenut. #

Kotona kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. Perkasin kuvasaalista. Päivän toinen toukka siellä#

Viihdekulutus #