Nousin 5.36. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Aamupuuron syötyäni kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +9, selkenevää, kohtalainen lounaistuuli. Lähtiessäni aurinko vielä aika matalalla, palatessani jo +13. Oikein hyvä ajokeli, ja voimiakin piisasi viikon tauon jälkeen paremmin kuin tavallisesti aamulenkillä. #

Muutama pieni vaalea perhonen näkyi, liian nopeita ja pieniä tunnistettaviksi. Pyy kipitti tien yli metsässä. Paljon koululaisia liikenteessä, ja Hiukkavaaran kentällä niillä oli jotkut kisat. #

Kotona söin päivällisen ja lämmitin porkkanapapukalapihvit. Pötköttelin, luin päivityksiä ja täyttelin nonogrammia. #

Selailin ja latailin Radiomafian aikaisia settejä. Leena Lehtinen! <3 #

Söin riisipuuron. Join 4,5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Vastailin mielipidekyselyihin. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Tuuli oli yltynyt kovaksi, mutta oli heikkenemään päin jo taas. #

Olin jo valmis julistamaan täpläperhoskauden päättyneeksi, mutta yhäpä vain nokkosia Heikinharjussa. Ja sitten niitä pikkuruisia mittarimaisia, tai mitä lie. Yksi lensi niin läheltä, että silmämääräisesti mittasin siipien kärkiväliltään alle kaksisenttiseksi. #

Kotona kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. Käväisin K-supermarketista lisää syötävää. #

Pähkinähakkeja näköjään nähty viisin kappalein Toppilassa tänään, ja Oritkarissa eilen arosuohaukka (”harvinainen harhailija”, mutta viime vuosina ”pesinyt useaan otteeseen lähinnä Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan lakeuksilla” Wikipedian mukaan). #

Viihdekulutus #