Nousin 7.11. Ei väsyttänyt. #

Pilkoin hirvenpaistin ja panin paistumaan ja potut kiehumaan. Söin aamupuuron. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Silppusin salaatin ja paistoin hirvikaalisörsselin valmiiksi. Tyhjensin astianpesukoneen. #

Säädin Defyä. Söin piirakanlopun. #

Viimeiset hyvät kelit taas toistaiseksi ennusteessa tänään, mutta ei puhti piisannut sunnuntaiajelulle, ja kellokin oli jo aika paljon, niin kävin vain lähi-Prismassa. #

Join 4 kupillista kahvia. #

Haaskasin iltapäivän virittelemällä webkameraa vanhan lämpömittarin lukemiseen, jotta myös sisätilalukemat saisi Defyn näytölle. Periaate toimi kyllä, mutta käytännön esteeksi muodostui tarpeeksi tasaisen valon saaminen (OCR paskoi housuihinsa heti, kun näytöllä oli vähänkään kontrastieroja). #

Lisäksi mittari pitäisi sijoittaa kauas palvelimesta (jossa kamera olisi usb-johdolla kiinni), jottei näytön lukema huitelisi palvelimen hukkalämmön mukana missä sattuu, mutta samalla kameran pitäisi edelleen olla ihan kiinni mittarissa, ja sitten koko viritelmä olisikin jo rumempi kuin pelkkä ylimääräinen mittari seinällä. #

Tässä saattaisi viimein olla tekosyy hommata Ruuvi#

Leikkasin tukan ja kävin saunassa. #

Koodasin. #

Muokkaukset #

2020-10-04 18.12.19 2020-10-28 12.45.58 #
Muuttumaton: Join 4 kupillista kahvia.Muuttumaton: Join 4 kupillista kahvia.
Poistettu: Haaskasin iltapäivän virittelemällä webkameraa vanhan lämpömittarin lukemiseen, jotta myös sisätilalukemat saisi Defyn näytölle. Periaate toimi kyllä, mutta käytännön esteeksi muodostui tarpeeksi tasaisen valon saaminen (<a href="https://github.com/auerswal/ssocr">OCR</a> paskoi housuihinsa heti, kun näytöllä oli vähänkään kontrastieroja). Lisätty: Haaskasin iltapäivän virittelemällä webkameraa vanhan lämpömittarin lukemiseen, jotta myös sisätilalukemat saisi <a href="https://marginaa.li/2020/09/28/28-syyskuuta-2020/#post34458-p10-7v3x2ai4omqpigittqrrmwy3r">Defyn näytölle</a>. Periaate toimi kyllä, mutta käytännön esteeksi muodostui tarpeeksi tasaisen valon saaminen (<a href="https://github.com/auerswal/ssocr">OCR</a> paskoi housuihinsa heti, kun näytöllä oli vähänkään kontrastieroja).
Muuttumaton: Lisäksi mittari pitäisi sijoittaa kauas palvelimesta (jossa kamera olisi usb-johdolla kiinni), jottei näytön lukema huitelisi palvelimen hukkalämmön mukana missä sattuu, mutta samalla kameran pitäisi edelleen olla ihan kiinni mittarissa, ja sitten koko viritelmä olisikin jo rumempi kuin pelkkä ylimääräinen mittari seinällä.Muuttumaton: Lisäksi mittari pitäisi sijoittaa kauas palvelimesta (jossa kamera olisi usb-johdolla kiinni), jottei näytön lukema huitelisi palvelimen hukkalämmön mukana missä sattuu, mutta samalla kameran pitäisi edelleen olla ihan kiinni mittarissa, ja sitten koko viritelmä olisikin jo rumempi kuin pelkkä ylimääräinen mittari seinällä.

Viihdekulutus #