Nousin 9.01. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni paistoin kasvispiirakan. Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Käväisin lähikirjastossa tulostamassa liuskan. Siellä kyllä saa joka kerta superystävällistä palvelua. #

Yksi asiakaspäätteistä oli pois käytöstä (turvavälien takia) ja näppäimistöillä oli suojamuovit. Yllättävän hyvin sen läpi pystyi kirjoittamaan, ainakaan tuollaisessa satunnaiskäytössä ei haitannut yhtään. #

Käteistäkään ei enää otettu vastaan, mutta veloituksen (0,20) sai kirjastokortille, mikä kätevämpää onkin. Etukäteen en siitä kylläkään tiennyt, mutta onneksi kortti sattui olemaan mukana. Kortilta velan voi maksaa isommissa toimipisteissä, tai verkossa, joskin verkossa maksujen alaraja on 0,60. #

Kaikkein kätevintähän olisi, jos PDF:n voisi ladata tulostusjonoon jo kotona, ja paikan päällä ei tarvitsisi kuin vilauttaa kirjastokorttia tulostimen viivakoodiskanneriin (jolloin tulostusmaksu kirjautuisi velkoihin samalla kun tulostaminen alkaa). En ole tutkinut olisiko tämä jo mahdollistakin, mutta veikkaan, ettei noin iso järjestelmä ihan ketterästi tällaisiin muutoksiin taivu. #

Kotiin palattuani söin päivällisen, sitten pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Tyhjensin astianpesukoneen. #

Kävin Joutsensillan urheilukaupoissa etsimässä ulkoilupukua, ei löytynyt yhden yhtä. Oli vain liian paksuja, ja pelkkiä takkeja ja pelkkiä housuja. #

Pyörällä kävin. Sielu elpyy kyllä joka kerta kun pääsee ajelemaan! Kuiva, lämmin (+8) ja valoisa kelikin oli, mutta tuuli taas melkoisesti (yli 10 m/s). Jos joku lauantai-ilta olisi tämmöinen ilma, mutta vähemmän tuulinen, niin voisin viimein käydä siellä metsäreitillä pimeässä. #

Kotiin palattuani leikkasin parran ja kävin suihkussa, sitten jatkoin koodaamista. #

Viihdekulutus #