Pitkästä aikaa jaksoin katsoa kokonaisen elokuvan alusta loppuun, kun eilisiltana katselin John Wickin. Ihan alkumetreillä oli vielä vähän siinä ja siinä, että jaksanko tätä turhaa pohjustusta, mutta lähti onneksi vauhtiin sitten aika pian, ja sen jälkeen tarpeeksi tiukkatahtinen loppuun saakka. Väkivaltaakin oli tarpeeksi, joskin vähän turhan tyyliteltyä (vain päähahmot vuotivat verta ja saivat näkyviä ruhjeita). #

Näin taas unta perhosjahdista, ja sitten semmoista, jossa sain Koronavilkulta altistumisilmoituksen. Ei oikeastaan huolettanut yhtään, vaan tuntui vain ihan jännältä, kun ajattelin, että pitää yrittää komeroitua kaksi viikkoa (vaikka en kyllä tiedä, onko se oikea toimintaohjeistus valvetodellisuudessa tässä tilanteessa). #

Nousin 8.24. Ei väsyttänyt. #

Aamupuuron syötyäni silppusin salaatin ja paistoin kaalikanan. #

Vastasin taloyhtiön asukaskyselyyn. #

Söin piirakanlopun. Join 4 kupillista kahvia. Laadin niksilistan tutkapuhelinongelman debugaamiseksi. #

Tilasin Amazonista sekalaista tilpehööriä. #

Hoitelin sysadmin-hommia. Koodasin. #

Kävin saunassa, sitten olin vielä atk-tukena tutkapuhelinongelmassa. #

Viihdekulutus #