Nousin 5.55. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Poljin sisäpyörää niin, että ohjelmanäyttö simahti toiseksiviimeisessä osiossa. No, oikeasti vain sama laturivika kuin huhtikuussa. Poljin sen osion loppuun ulkomuistista ja sitten vaihdoin toiseen pyörään. #

FTP senkun laskee, viime viikon 215:sta nyt 214:ään. Näköjään siitä toisesta pyörästä Garmin ei saanut teho- tai kadenssilukemia, tiiä sitten vaikuttiko se. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa. Söin riisipuuron. #

Tyhjensin pyykkitelineen. Pötköttelin, luin päivityksiä ja täyttelin nonogrammeja. #

Ilmoitin Hukkaan pyörän virtaviasta. #

Söin päivällisen. Join 5 kupillista kahvia. Debugasin Mattermostia#

Kävin kävelyllä ja Limingantullin Prismassa. #

Kuuntelin Uncoverin kolmoskauden loppuun. Ihan hyvä, joskin vähän semmoinen käänteinen queerbaiting tätä vaivasi: antoi ennakkoon (ja vielä alussa) aika vahvasti ymmärtää olevansa true crimea, oli sitten hetken hukassa suuntansa kanssa, kunnes muuttui lopulta historiikiksi the Villagen sateenkaarikansan kamppailusta poliisia ja muita sortajia vastaan 1970-luvulta nykypäivään. Sinänsä mielenkiintoista kyllä, mutta kokonaisuus olisi ollut paremmin tasapainossa, jos Bruce McArthurin tekoset olisi kärkenä käyttämisen sijasta typistetty pelkäksi alaviitteeksi. #

Kotiin palattuani panin loputkin kamppeet pyykkikoneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Venyttelin koivet, sitten söin piirakkaa. #

Ripustin pyykit. #

Lueskelin gammapurkauksien Wikipedia-artikkeleita (GRB 041227, GRB 080319B, GRB 080916C). #

Viihdekulutus #