Nukuin pitkästä aikaa oikein hyvin. Näin kylläkin unia taas koko yön, muttei yhtään ahdistavia. #

Eksoottisia perhosiakin taas oli, kun muka ulkona oli yhtäkkiä niin lämmin ja aurinkoinen ilma. Puhelimen kameran kanssa kyllä sitten taas tappelin, ja toisella kädellä yritin vielä Mantaakin pidellä (talutushihnassa). (Manta oli pystykorva- ja pentumaisempi kuin valversumissa.) #

Nousin 8.22. Olisi tehnyt mieli nukkua vieläkin, muttei väsyttänyt yhtään enää. #

Aamupuuron syötyäni latasin ja käynnistin astianpesukoneen. #

Kävin kirjastossa tulostamassa Amazonin palautusliuskat, ja sitten paketoin halpiskameran. Se oli riippuvainen valmistajansa pilvipalvelusta, eli muuttuu käyttökelvottomaksi milloin tahansa, kun palvelu yhtäkkiä päättyy. Hintaisekseen kyllä sisälsi yllättävänkin sofistikoituneita ominaisuuksia. #

Kävin Prismassa ja postitin kameran. #

Pari plusastetta, kylmä tuuli, enimmäkseen selkeää, lunta maassa. Ei siellä paljon perhoset lentele, mutta hyvin oli aurattu ja hiekoitettu, ettei kovin liukasta. #

Aloitin ja lopetin Radio Sodoman kuuntelun, ei jatkoon. #

Kotiin palattuani kyselin Amazonin chatista neuvoa postituskuitin toimitukseen. Se on ainut kitkakohta tuossa niiden muutoin sujuvassa palautusprosessissa (kuitille ei ole toimituskanavaa webkälissä). #

Tyhjensin astianpesukoneen. Söin päivällisen. Keitin ja pakastin riisipuuron. Join 3,5 kupillista kahvia. Jatkoin Nextcloud-bugin jahtaamista. #

Leikkasin parran ja kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.