Nousin 6.37, kun ei enää väsyttänyt. Pakarat vieläkin kipeät, mutta muuten jo jalatkin hyvin palautuneet. #

Kävelin salille. Kipparintien päähän oli hylätty pyörään kiinnitettävä lastenvaunu. #

Tein rintaa ihan hyvästi ja hauikset keskinkertaisesti. Porukkaa oli eilistäkin vähemmän, mutta aikaisempi ajankohta huomioiden suhteellisesti saman verran. #

Kävelin kotiin. Kävin pesutuvalla varaamassa vuoron, sitten suihkussa, sitten vein pyykit pyörimään. #

Söin riisipuuron. Pötköttelin ja luin päivityksiä. #

Kävin siirtämässä rummuttavat pyykit kuivausrumpuun, tekniset toin tänne ja ripustin. #

Järjestelin podcasteja. #

Taittelin pyykit kuivausrummusta koriin, toin tänne ja kaapitin. #

Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin kävelyllä, mennessäni Prisman vessassa ja palatessani ruokaostoksilla. -2 ja pakastuvaa, tuuli heikompaa ja puuskattomampaa kuin ennusteessa. #

Toinen Prisman uusista automaattikassa-aitioista oli avattu, hyvä! Kassahenkilöt ovat kyllä hyvin ystävällisiä, mutta kone on aina ihmistä parempi. Paljon modernimman näköiset laitteet siinä uudessa aitiossa kuin entiset, jotka olivat designiltaan kuin jostain 90-luvulta, vaikka ihan hyvin toimivat kyllä. Porkkanapussien paino-ongelmaakaan ei ollut enää pitkiin aikoihin ilmennyt. #

Uudessa on vain yksi taso, mikä tuntui robottiaivoilleni aluksi vähän luonnottomalta, mutta ei sitä päätettä tuntunut haittaavan, että kori oli tason vasemmalla laidalla, ja ostokset nosteltiin siitä tason oikealle laidalle. Paljon tilavampi se yksi yhtenäinen taso kuin entisen automaatin pikku lokero. #

Viivakoodinlukija oli vähän entistä epäergonomisemmassa paikassa, ja nyt ilmeisesti pitää painaa sitä aloita-nappia näytöltä alussa, kun ennen sai aloittaa suoraan viivakoodin lukemisen. Tätä jälkimmäistä (huonoa) muutosta olen odottanutkin, kun netissä on siitä puhuttu jo pitkään (lanseerattu muualla ajat sitten). #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan ja kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Viihdekulutus #