Näin taas koko yön unia, enimmäkseen nukkumisaiheisia, kuten: olin menossa sukuloimaan, mutta eteisessä piti omituisen suunnitteluratkaisun takia kontata, ja heti alas laskeuduttuani nyyskähdin suoraan naamalleni nukkumaan, kun olin niin väsynyt. Ja: olin Mic the Snaren luona Rovaniemellä, ja nukkumapaikka oli juna-aseman edessä kiskojen välissä (siis samaa paria olevien kiskojen välissä, eikä kiskoparien välissä laiturilla). #

Yhdessä taas kuvasin kaikenlaisia erikoisia eläimiä (mm. mäyrän, jota en ole luonnossa koskaan nähnyt), mutta sitten puhelimeni oli omin päin (taskussa lukitsemattomana pyöriessään) vaihtanut PIN-lukon tilalle kuvionpiirtolukituksen, ja sen satunnaisen kuvion arvaaminen oli tietysti täysin mahdotonta. Ajattelin kuitenkin, että hyvällä tuurilla kuvien synkkaus on sentään ne eläinkuvat pelastanut pilveen, etten menettäisi niitä puhelimen tehdasasetusten palautuksessa. #

Nousin 7.36. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Tein keskinkertaisen treenin heiveröisillä jaloilla. Porukkaa oli saman verran kuin eilen. #

Kävelin kotiin. Lämmitin porkkanapapukalapihvit ja söin riisipuuron. Pötköttelin, luin päivityksiä ja täyttelin nonogrammin. #

Säädin varmuuskopiointisysteemiäni. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävelin Limingantullin Prismaan mutteriostoksille. -2,5, kohtalainen tuuli. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen ja paistoin jauhelihakastikkeen. #

Pötköttelin ja tyhjensin syötteenlukijaa. #

Söin jauhelihakastiketta ja pastaa. #

Viihdekulutus #