Näin unta, että olin salainen agentti. En kuitenkaan tehnyt mitään hurjan toimintaelokuvan agenttihommia, vaan lähinnä yritin vain ottaa vastaan salaisia viestejä, tai ainkin yhden, jollekin mustalle muoviläpyskälle kirjoitetun. Olin myös taas niin väsynyt, etten millään meinannut jaksaa pitää silmiäni auki. #

Nousin 7.36. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset ja ojentajat, semikevennetysti. Porukkaa oli suunnilleen saman verran kuin viime viikolla, vähän vähemmän. #

Kävelin kotiin. Pakkasta enää -3 astetta. #

Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia. #

Mietin, tai siis yritin olla miettimättä siinä, että tämä on vähän niin kuin Pang, mutta pelimekaniikkaan pitäisi vielä lisätä pikkupallojen yhdistyminen uudestaan isommiksi, ja itse asiassa pelin pitäisi alkaa tilanteesta, jossa kentällä on vain niitä pikkupalloja. #

Söin hirssipuuron ja salaatinlopun. #

Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia. Join 4 kupillista kahvia. Koodasin. #

Viihdekulutus #