Nousin 7.48. Olisi vieläkin nukuttanut. #

Kävelin salille. Poljin Garminin FTP-mittausohjelman, mutta se oli niin huono kuin muistelinkin. Siinä pitää pitää teho tietyllä alueella, niin miten semmoisella muka parasta voi mitata? Olisin helposti voinut polkea paljon kovempaakin, mutta sitten se ohjelmaa ulisee koko ajan siitä määrätyn alueen ylittämisestä. #

Sen jälkeen pyörittelin rengasta ja tein muut kevennysjalkahommat, paitsi kelkan työntelyn katsoin tuolla pyöräilyllä korvatuksi. #

Kävelin kotiin. Söin riisipuuron, sitten pötköttelin ja tyhjensin Youtube-puskuria. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Järjestelin podcasteja. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. -12 ° ja kiristymään päin, selkeää, punertava aurinko lännessä ja varpaankynsikuu etelässä. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Tilasin CDONista harvinaislaatuisen adapterin: lightning-naaras, micro USB -uros. Vain tuon yhden valmistajan tuotteen (Lanbergin AD-LM-UM-01) sellaista löysin koko Internetistä. #

Iphonen kaapeli vei Ankeroisesta portin toiselta micro USB -kaapelilta, jolle silloin tällöin olisi yhä käyttöä, ja tuolla sovittimella voin välttää kaapeleiden vekslailun. #

Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton. #

Muokkaukset #

2021-02-16 21.01.04 2021-02-16 21.01.51 #
Muuttumaton: Tilasin CDONista harvinaislaatuisen adapterin: <a href="https://www.maxgaming.fi/fi/adapterit/lightning-naaras-micro-usb-uros-adapteri">lightning-naaras, micro USB -uros</a>. Vain tuon yhden valmistajan tuotteen (Lanbergin AD-LM-UM-01) sellaista löysin koko Internetistä.Muuttumaton: Tilasin CDONista harvinaislaatuisen adapterin: <a href="https://www.maxgaming.fi/fi/adapterit/lightning-naaras-micro-usb-uros-adapteri">lightning-naaras, micro USB -uros</a>. Vain tuon yhden valmistajan tuotteen (Lanbergin AD-LM-UM-01) sellaista löysin koko Internetistä.
Poistettu: Iphonen kaapeli vei <a href="https://mummila.net/wiki/Pannuhuone:Anker_PowerPort_Speed_5_PD">Ankeroisesta</a> portin toiselta micro USB -kaapeliltani, jolle silloin tällöin olisi yhä käyttöä, ja tuolla sovittimella voin välttää kaapeleiden vekslailun. Lisätty: Iphonen kaapeli vei <a href="https://mummila.net/wiki/Pannuhuone:Anker_PowerPort_Speed_5_PD">Ankeroisesta</a> portin toiselta micro USB -kaapelilta, jolle silloin tällöin olisi yhä käyttöä, ja tuolla sovittimella voin välttää kaapeleiden vekslailun.
Muuttumaton: Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton.Muuttumaton: Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton.

Viihdekulutus #