Näin unta, että mummilan takapihalta kaatui iso mänty, sieltä missä ajokoiran koppi oli ennen muinoin. Puolivalveillani sen jälkeen mietin, että sopiva kuoleman tai muun onnettomuuden enneuni olisi tämä, paitsi että sieltä äidinkin puolelta sukua ovat kaikki ikihongiksi mieltämäni jo kaatuneet. #

Sivumennen sanoen näen siitä ajokoirasta suhteellisen paljon unia siihen nähden, miten vähän mitään muistikuvia minulla siitä on. (Tässä unessa sitä ei ollut, vaan tämä oli tapahtuvinaan nykyajassa.) #

Nousin 8.19. Olisi väsyttänyt vieläkin. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset keskinkertaisesti ja ojentajat ihan hyvästi. Porukkaa oli taas aika paljon. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia. #

Söin päivällisen. Join 4 kupillista kahvia. Hoitelin sysadmin-silppuhommia. Vastailin mielipidekyselyihin. Koodasin. #

Pötköttelin, katselin iltasafaria ja täyttelin nonogrammin (”Happy spring!”). #

Viihdekulutus #