Nousin 7.44. Ei väsyttänyt juurikaan. Käänsin laverin seinälle. #

Paistoin porkkanapapukalan. Pötköttelin (lattialla), täyttelin nonogrammia. Vein jätteitä molokiin. Lunta oli taas satanut, ja nipin napin miinuksen puolella, ja mutta selkeää, ja lämpenee nopeasti. #

Koodasin. #

Päästin Anticimexin jäppiset tekemään tarkistustaan: ei havaintoja mulkeroista. Jospa psykosomaattinen kutina nyt taas helpottaisi. (Tarkistus oli kutinan syy, ei seuraus.) Varmuuden vuoksi teippasin kuitenkin nyt vielä laverin jalat kaksipuolisella teipillä. #

Hirssipuuron syötyäni ja kahvit juotuani kävin ajelemassa myötäpäivälenkin, taas, koska tuuli taas aika kovasti ja suoraan lännestä. Selkeää oli, mutta lämpö ei lopulta kavunnut edes kahteen, vaikka kolmeakin ennuste oli lupaillut. #

Limingantulliin tullessani… Limingantullessani ajelin suoraan Prismaan ja kävin siellä vessassa, sitten ajelin Oritkarin silmukan vastapäivään, kun siellä merituuli on niin päin myötäinen. Sieltä ajelin Kärkkäiselle ostamaan vihannesleikkurin. Otin myös Teseman villatennissukkia, kun kaksi paria kympillä sai. #

Natsisikapäivät siellä oli taas, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä tuon leikkurini kanssa. Piha oli melkein täynnä autoja, mutta onneksi sisällä ei kovin kauhea tungos. #

Mobilepay ei toiminut niiden kassalla. Pitäisi sen käsittääkseni teoriassa toimia niilläkin, tai ainakaan kassahenkilö ei haukkunut minua idiootiksi, mutta päätekin oli yhtä mykkänä, vaikka kuinka sitä puhelimella mäiskin. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Keitin kananmunia, raastoin puoli kiloa porkkanoita, ja sitten tein leikkurille käyttöönottoasetukset. Silpaisin heti peukalonpään auki siinä teriä tiskatessani. #

Kokeilin saman tien kesäkurpitsan kuutiointia, ja kyllä tuolla sen kuutioi, mutta aika paljon voimaa joutui käyttämään tuosta terien ilmeisestä terävyydestä huolimatta. Laitteen kestävyys sen takia vähän epäilyttää. #

Astian pohjassakin oli halkeama jo valmiiksi. Reklamoinnin aihe jo sekin yksistään olisi, taas, mutta en jaksa. Pitää se vettä kuitenkin. #

Viihdekulutus #