Nousin 7.43. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Ennen aamupuuroa kiskoin jääkaappipakastimen ulos lokerostaan ja imuroin sen alta pölyt. Olin vähän arastellut tuota hommaa, kun jääkaappi on sen verran iso, että jos se kaatuisi päälleni, siinä saattaisi käydä pahastikin, enkä saisi apua mistään. Ihan hyvin se kuitenkin rullasi sieltä pois. Takaisin saamisessa oli sen sijaan vähän isompi homma, kun jalat piti nostaa takaisin suojakaukalon reunan yli. #

Ihmeen vähän pölyä siellä takana oli, ja varsinkin se jäähdytysritilä (tai mikä nyt onkaan) oli melkein kokonaan pölytön. Vain aivan heti siinä oven alla oli isoja villakoiria, ja siellä kauempana sitten apteekin kuitti alkuvuodelta 2017 (Gefilus-kapseleita), kivikovaksi kuivunut luumu (tai mikä lienee musta köntti), joku lasihelmi ja lisäksi niitä kultaisia pikkupalloja, joita löytyi heti muuton jälkeenkin astianpesukoneen alta. Ehkä joku rupuinen kitsch-kattokruunu hajonnut palasiksi entisellä asukkaalla. #

Aamupuuron syötyäni pötköttelin, täyttelin nonogrammia ja katselin MST3k-livestriimiä. Bäkkäsin niiden Kickstarteria#

Koodasin. #

Paistoin porkkanapapukalan. #

Kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #