Nousin 9.37. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Lehtipuhaltimet pörisivät ulkona. Ei ole niitä vielä vaihdettu akkukäyttöisiin. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Silppusin salaatin. #

Vein muovia keräykseen ja kävin Prismassa. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Käytin nyt pitkästä aikaa eco-ohjelman sijasta tavallista (kattila)ohjelmaa, ja ihan hyvin oli nyt taas kapseli sulanut. Voi olla, ettei eco-ohjelmassa riitä lämpö, vesi, tai jokin sen kapselin sulattamiseen, mutta ei se yksinäänkään voi olla sen sulamattomuuden syy, sillä kauan kerkesin sitä eco-ohjelmaakin käyttää (saman valmistajan kapseleilla) ongelmitta. Ehkä LV on myös säätänyt pesuainereseptiä. #

Keitin potut, sitten söin päivällisen. #

Join 5 kupillista kahvia. Tutkin Europolin uusia Trace an Object -kuvia. #

Lisäsin nokkelasti blogin Twitter-tilille syntymäpäivän. Twitter puolestaan nokkelasti päätti, että rekisteröitymispäivänä blogi ei ollut vielä täyttänyt kolmeatoista, ja lukitsi tilin. Oh well. #

Profiilin syntymäpäivälomake kyllä varoitteli, että syntymäpäivän on oltava ihmiskäyttäjän oikea syntymäpäivä, vaikka tili olisi brändin, mutta FTP. Ja lukituksen avaamiseksi pitäisi lähettää skannaus henkilöllisyystodistuksesta, varmaanpa lähetän joo. #

Raportoin Mattermost-bugin. Jatkoin käyttäjätunnussiivousta. Alkanee viimeinkin olla valmista. #

Viihdekulutus #