Näin unta, että Jim Davis oli kuollut. Piti herättyäni tarkistaa, että oliko tämä jo tapahtunut, vai muistinko oikein, ettei. #

Nousin 8.59. Ei väsyttänyt kovin paljon, paitsi jalat aika muusina. #

Aioin käydä Ulapalla kyselemässä rapakaarikiinnikettä, mutta liikkeelle lähdettyäni nippusideniksi tuntuikin tosi jämäkältä, joten päätin jättää sen kiinnikkeen vaihdettavaksi vasta seuraavassa huollossa. Kun ei sen vaihto-osan paikoilleen vääntäminenkään välttämättä ihan yksinkertaista ole (minun taidoillani ja työkaluillani), vaikka oikeanlaisen löytäisinkin. #

Kävin sitten vain Prismassa. #

Kotiin palattuani panin ei-tekniset pyykkikoneeseen pyörimään. #

Tyhjensin syötteenlukijaa. Söin hirssipuuron. Ripustin pyykit. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +15, enimmäkseen selkeää, tuuli melkoisen kovasti loppumatkasta. #

Kyyn kuvasin taas, muttei Talvikankaan takana vieläkään yhtään niitä. Suruvaippoja useampia, niistä yksi (amiraalipaikassa) hyvin kameraapelkäämätön#

Herukankin sain! Näitä on toki varmaan ollut aiemminkin, nokkosperhosiksi olettamieni joukossa, mutta se nokkonen onkin näissä mulla lähinnä semmoinen työolettamus. Ja sitten sen sinisiivenkin kuvasin nyt viimein. Levoton tämäkin oli, joten puhelimen kameralla ei kovin hyviä kuvia kuitenkaan nytkään. Hidastusvideo sentään osoitti toimivuutensa#

Ja vielä vihernopsasiipi. Yksi yleisimmistähän se on, mutta minä tykkään niistä, ehkä juuri (harvinai)sen vihreän värin takia. On niin selkeä, ei voi erehtyä! #

Jotain pientä mustaakin perhosta siellä maanrajassa lenteli, mutta niitä en kerennyt kuvaamaan. #

Alkaa taas olla niin paljon havaittavaa, ettei läheskään kaikkea enää kotona muista edes. #

Ajelin koko metsäreitin nyt, mutta vielä oli muutama pitkähkö jääpätkä siellä, eivätkä kaikki vielä edes pahimmillaan pehmeitä, eli se on vielä edessä (ja sen jälkeen niiden sulamisliejut vielä tietysti). #

Kiersin kokeeksi Iinatin itäpuolitse. Kohtalaisen selkeä reitti, joskin radan ylitykseen jos sattuu junan kanssa yhtä aikaa, niin siinähän sitä sitten seisoskellaan, varsinkin jos on pitkä tavarajuna. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, kävin suihkussa ja sitten söin päivällisen. Perkasin kuvasaalista. #

Keittiössä mönki vielä sarvijaakkokin. Hukkasin sen kuitenkin, kun sekunniksi käänsin katseeni. Kunhan ei löytyisi yöllä niljaisena lönttinä jalkapohjasta. #

No ei, vaan nyt se mätkähti kuuluvasti jotain päin siellä keittiössä, jonka jälkeen löysin sen taas sieltä lattialta, ja sain muilutettua parvekkeelta ulos. #

Muokkaukset #

Fri May 14 20:06:51 2021 Sun Jun 20 12:51:39 2021 #
Muuttumaton: Nousin 8.59. Ei väsyttänyt kovin paljon, paitsi jalat aika muusina.Muuttumaton: Nousin 8.59. Ei väsyttänyt kovin paljon, paitsi jalat aika muusina.
Poistettu: Aioin käydä Ulapalla kyselemässä <a href="https://marginaa.li/2021/05/13/13-toukokuuta-2021/#post36337-p8-5rsy7psc81p96fbut0q3gbdnc">rapakaarikiinnikettä</a>, mutta liikkeelle lähdettyäni nippusideniksi tuntuikin tosi jämäkältä, joten päätin jättää sen kiinnikkeen vaihdettavaksi vasta seuraavassa huollossa. Kun ei sen vaihto-osan paikoilleen vääntäminenkään välttämättä ihan yksinkertaista ole (minun taidoillani ja työkaluillani), vaikka oikeanlaisen löytäisinkin. Lisätty: Aioin käydä Ulapalla kyselemässä <a href="https://marginaa.li/2021/05/13/13-toukokuuta-2021/#post36337-p8-5rsy7psc81p96fbut0q3gbdnc">rapakaarikiinnikettä</a>, mutta liikkeelle lähdettyäni <a href="https://marginaa.li/2021/05/13/13-toukokuuta-2021/#post36337-p12-qgfchoiciav882uufihcpsijh">nippusideniksi</a> tuntuikin tosi jämäkältä, joten päätin jättää sen kiinnikkeen vaihdettavaksi vasta seuraavassa huollossa. Kun ei sen vaihto-osan paikoilleen vääntäminenkään välttämättä ihan yksinkertaista ole (minun taidoillani ja työkaluillani), vaikka oikeanlaisen löytäisinkin.
Muuttumaton: Kävin sitten vain Prismassa.Muuttumaton: Kävin sitten vain Prismassa.

Viihdekulutus #