Nousin 7.30. Olisi vieläkin nukuttanut. #

Kävelin salille. Topeliuksenpuiston laidalla neitoperhonen. #

Tein selkää ja hauikset, kohtalaisesti. Porukkaa oli melkein yhtä vähän kuin eilen. #

Kävelin kotiin. Topeliuksenpuiston laidalla auroraperhonen! Odotin niitä vasta ensi viikon jälkeen ilmestyviksi, enkä siksi olis tästäkään uskonu, jollei olisi ollut (triviaali tunnistettava) koiras. Naarasta en paljain silmin muista vaaleista kaaleista erottaisikaan. Sen verran syvällä pöpelikössä, etten paljasjalkakengillä ja lyhkäsillä sukilla tohtinut yrittääkään lähemmäs (punkkien takia). #

Kotiin palattuani nielaisin riisipuuron, vedin vähän pitemmät sukat jalkaan, ja sitten palasin kameran kanssa sinne puiston laidalle. Ei sitä koirasta siellä nyt kuitenkaan enää näkynyt. Vaaleita oli kyllä, mutta niin arkoja, etten edes telezoomilla niitä saanut kuvaan (enkä näin ollen tunnistettua). Nokkonenkin siellä lensi, arka sekin, ja niin paljon ihmisiä siitä kulkee koko ajan, että senkään takia eivät ne arat perhoset pysy yhtään aloillaan. #

Tulin takaisin kotiin, hoitelin silppuhommia, vastailin gallupeihin, join 3,5 kupillista kahvia, tyhjensin syötteenlukijaa. #

Kävin ajelemassa metsäosuuden molempiin suuntiin, tavoitteena lähinnä se auroraoja. Menomatkalla siellä ei ollut juurikaan elämää (paitsi sääskiä täkäläisittäin ihan perkeleesti), mutta palatessani puoli tuntia myöhemmin nappasin sieltä ekan sudenkorennon, ja valkoista kaalia siellä pörräsi, mutta eivät vissiin auroroita, ehkä virnaperhosia. Jos aurorat ovat yhtä levottomia, niin en ole enää niin varma, että saako niistä järkkärilläkään yhtään hyvää kuvaa, kun tuo yksi kuvaamaani poislukien nuo lentelivät koko sen ajan kun siellä niitä jahtasin. #

Lähtiessäni vajaan, palatessani reilun +14, selkeää, heikko tuuli. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, söin päivällisen ja sitten perkasin kuvasaalista. Kirjasin aamuisenkin muistiin, vaikka todisteita siitä ei ole. #

Tappelin S-pankin verkkopankin kanssa. #

Muokkaukset #

2021-06-01 20.25.58 2021-06-02 15.49.46 #
Muuttumaton: Tulin takaisin kotiin, hoitelin silppuhommia, vastailin gallupeihin, join 3,5 kupillista kahvia, tyhjensin syötteenlukijaa.Muuttumaton: Tulin takaisin kotiin, hoitelin silppuhommia, vastailin gallupeihin, join 3,5 kupillista kahvia, tyhjensin syötteenlukijaa.
Poistettu: Kävin ajelemassa metsäosuuden molempiin suuntiin, tavoitteena lähinnä se auroraoja. Menomatkalla siellä ei ollut juurikaan elämää, mutta palatessani puoli tuntia myöhemmin nappasin sieltä <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/81192435">ekan sudenkorennon</a>, ja valkoista kaalia siellä pörräsi, mutta eivät vissiin auroroita, <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/81192438">ehkä virnaperhosia</a>. Jos aurorat ovat yhtä levottomia, niin en ole enää niin varma, että <a href="https://marginaa.li/2020/10/10/ensi-kesan-kuvaustavoitteet/#post34577-p4-2vp5t61khy9fjuh3063280v7l">saako niistä järkkärilläkään yhtään hyvää kuvaa</a>, kun tuo yksi kuvaamaani poislukien nuo lentelivät koko sen ajan kun siellä niitä jahtasin. Lisätty: Kävin ajelemassa metsäosuuden molempiin suuntiin, tavoitteena lähinnä se auroraoja. Menomatkalla siellä ei ollut juurikaan elämää (paitsi sääskiä täkäläisittäin ihan perkeleesti), mutta palatessani puoli tuntia myöhemmin nappasin sieltä <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/81192435">ekan sudenkorennon</a>, ja valkoista kaalia siellä pörräsi, mutta eivät vissiin auroroita, <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/81192438">ehkä virnaperhosia</a>. Jos aurorat ovat yhtä levottomia, niin en ole enää niin varma, että <a href="https://marginaa.li/2020/10/10/ensi-kesan-kuvaustavoitteet/#post34577-p4-2vp5t61khy9fjuh3063280v7l">saako niistä järkkärilläkään yhtään hyvää kuvaa</a>, kun tuo yksi kuvaamaani poislukien nuo lentelivät koko sen ajan kun siellä niitä jahtasin.
Muuttumaton: Lähtiessäni vajaan, palatessani reilun +14, selkeää, heikko tuuli.Muuttumaton: Lähtiessäni vajaan, palatessani reilun +14, selkeää, heikko tuuli.

Viihdekulutus #