Nousin 7.40. Olisi nukuttanut vieläkin. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, takareidet, pohkeet, ja lopuksi lihashuoltoa. Porukkaa oli taas vähänlaisesti. #

Kävelin kotiin. Topeliuksenpuiston laidalla taas aurora lenteli pysähtymättä. Perämiehentien varrella kehnätön kaali istui nätisti! Mutta yläpinnasta en saanut kuvia, enkä edes näköhavaintoa, ja sen olisin tarvinnut erottaakseni, että oliko varsinainen kaaliperhonen, vaiko peräti viimein se nauris. Voi kyllä olla jotain aivan muutakin taas, saa nähdä mitä parviäly sanoo. #

Iphone otti kyllä taas ihan paskat kuvat, jollei sitten vain silmäni ole nyt niin tottunut järkkärin kuviin, etten osaa suhteuttaa oikein. Samsung olisi todennäköisesti ottanut vieläkin paskemmat. #

Kotiin palattuani söin hirssipuuron, sitten pötköttelin vähän aikaa. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Tyhjensin syötteenlukijaa. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Lähtiessäni vajaan +20, palatessani reilun +21 °. Pikkuisen tuulenhönkäystä alkumatkasta helpottamassa. #

Taas pääsin vähän lähemmäs aurorakoirasta (Kaakkurin liikuntamaan liepeillä tällä kertaa), muttei vieläkään hyviä kuvia. Joku pikkukärpänen tämän näköjään istumasta karkotti, vasta nyt kuvia zuumaillessani hoksin. #

Olen nähnyt niitä tänä kesänä tähän mennessä suunnilleen kaikkialla muualla kuin auroraojalla. #

Suonokia oli nyt runsaasti iltavuorossa koko metsäosuudella, yksi kuollutkin. Kuvasin muutamia, mutten yhtään erityisen hyvää otosta. Yksi karttaperhonen oli enää, Kalimenojan mutkan kohdalla. Istahti vieläpä nätisti lehdelle, mutten saanut tarkennusta kohdalleen ennen kuin tuuli sen jo siitä hätisteli. #

Ihmeen kesy Leptidea vähän ennen tallia. Olisi vissiin antanut vaikka potkia itseään, enkä näin ollen siitäkään saanut kunnon yläpintakuvia. #

Kuolleita kyitä kaksi, toinen Valkiaisjärventien Aalikkokankaan soranajotien risteyksessä, toinen kuntoradan risteyksessä 150 metrin päässä edellisestä. #

Viestipolun vierellä auroranaaras, ensimmäinen koskaan havaitsemani. Jollei sitten sinappiperhonen. Se oliskin jotain. Kumpika vain, pitänee ehkä käydä siellä niin että järkkäri on valmiina, eikä kuljetustilassa valjaisiin köytettynä. #

Kävin Prismassa äänestämässä ennakko-, ja ruokaostoksilla. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. Jäävuorisalaatti oli sisältä mätä ja maistui kitkerältä, joten biojätteeksi meni, eli pakastimeen, etteivät banaanikärpäset taas riehaannu. Aika usein nuissa salaattipalloissa on sisällä tämmöisiä paskaylläreitä. Pitää ehkä vaihtaa ne johonkin muuhun vihannekseen. #

Liityin iltasafarille parahultaisesti hyeenojen trollatessa leijonaa#

Perkasin kuvasaalista. Viimeistelin tämän. #

Paistoin ja söin kesäkurpitsarisoton. #

Viihdekulutus #