Nousin 6.30. Väsytti vähäsen. #

Jumppasin olkapäät. Vein biojätteet molokiin. Kävelin salille, tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. Vettä satoi mennessäni vähäsen, palatessani enemmän. Pieni, ruskea mittarimainen lensi Topeliuksenpuiston kohdalla mennessäni. #

Kävin suihkussa. Söin hirssipuuron. Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja, tyhjensin Youtube-puskuria. #

Maalari kävi maalaamassa parvekkeen. Aamupäivälläkin oli kuulemma yrittänyt, mutta vesisade oli silloin estänyt. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Säädin varmuuskopiointisysteemiä, ja Moto G:n kamerahommia. #

Söin päivällisen. Paistoin porkkanapapukalan. #

Ennuste lupasi hyvin todennäköisyyksin poutaa koko illaksi, joten kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. +18 °, pilvistä, idästä hiljalleen selkeni, mutta vasta kotiovelle tullessani repeämä ylsi lännen ja auringon puolelle. Kohtalainen tuuli, mutta onneksi kaakosta (sattumalta vain, kun en lähtiessä katsonut sen suuntaa ja tehnyt kierrossuunnan valintaa sen perusteella). #

Yksi vaalea mittarimainen viiden kilometrin kohdalla, sen jälkeen ei perhosia. Yksi sudenkorento metsässä, toinen Hietasaaressa. Sirkatkaan eivät soittaneet. Kamera ei ollut mukana, ajoin vain aikaa. #

Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Tyhjensin pyykkitelineen. Lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Asensin pyöränlampunjalan ohjaustankoon. #

Ripustin pyykit. Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #