Eilisiltana sänkyyn mentyäni alkoi palella melkein kuin kuumeessa, mutta kun sitten vedin paidan päälle, tulikin heti taas hiki, ja paita piti riisua saman tien pois. Aamuyöstä sitten peittokin piti taas vaihtaa pelkkään pussilakanaan, kun oli niin kuuma. #

Nousin 5.48. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Selkeää, heikko tuuli, lähtiessäni +6, palatessani jo +11 °. #

Sirkat alkoivat sirittää ja sudenkorennot lennellä Heikinharjuun tullessani, ja heti sen jälkeen jo ensimmäiset amiraalitkin taas lensivät. Suruvaippoja vähän myöhemmin, ja yksi herukkakin taas, vähän ennen vastavalosuoraa. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin tullessani A-talon postilaatikoiltakin lähti yksi amiraali lentoon. #

Latasin ja käynnistin astianpesukoneen, söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Tyhjensin astianpesukoneen. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen uudestaan. +14 °, selkeää edelleen, tuuli heikennyt vielä aamuisestakin. #

Kaupungissa oli rutkasti perhosia (amiraaleja, suruvaippoja ja lanttuja), joskin Jääsalontien jälkeen pitkä paussi, ja seuraava (amiraali) sitten vasta reitin eteläkärjessä, melkein 10 kilometrin päässä. #

Liikuntamaan kohdalla harmaa pikkuperhonen, mutta lensi päinvastaiseen suuntaan kuin minä, ja niin kauas ja pysähtymättä, etten lähtenyt jahtaamaan, joten jäi tunnistamatta. #

Yksi neitoperhonen, Poikkimaantien sillan eteläpään pientareella, yksi nokkosperhonen Hönttämäessä, suruvaippoja eilistäkin enemmän, amiraaleja taas hieman vähemmän. #

Kalimenojan mutkalla ajelin erityishitaasti, että eikö nyt edes yhtä mittaria, mutta ei. Yksi lanttu kylläkin oli, ja sitten vesiperhonen, vällysirvikkääksi veikkaan. En kovin hyviä kuvia saanut, kun vastavalon puolelle satuin, ja pakeni, kun yritin hivuttautua myötävalon puolelle. #

(Tämä ei ollut se eilinen ruskea, kun se oli isompi, ja aika varmasti aitoperhonen.) #

Auranmajan vastavalosuoralla iso kyy. Vastaan tuli naispari siinä kohtaa, eivätkä uskaltaneet käärmeestä ohi mennä, vaan lähtivät pakittelemaan. #

Nälkäheikotus iski alkumatkan sijasta nyt vasta puolentoista tunnin kohdalla, ja vaikka meni ohikin taas, niin jalkojen tehokapasiteetti romahti niin, että ylämäet piti sen jälkeen veivata pikkuvaihteella, jotta laille selviydyin. #

Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään, kävin suihkussa, ja sitten söin riisipuuron. Venytin pohkeet. Pötköttelin, luin päivityksiä, täyttelin nonogrammeja. Ripustin pyykit. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2021-08-27 19.54.17 2021-08-27 21.41.59 #
Muuttumaton: Tyhjensin astianpesukoneen. Join 3,5 kupillista kahvia.Muuttumaton: Tyhjensin astianpesukoneen. Join 3,5 kupillista kahvia.
Poistettu: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen uudestaan. +14 , selkeää edelleen, tuuli heikennyt vielä aamuisestakin. Lisätty: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen uudestaan. +14 °, selkeää edelleen, tuuli heikennyt vielä aamuisestakin.
Muuttumaton: Kaupungissa oli rutkasti perhosia (amiraaleja, suruvaippoja ja lanttuja), joskin <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9918&mlon=25.4415#map=14/64.9918/25.4415">Jääsalontien</a> jälkeen pitkä paussi, ja seuraava (amiraali) sitten vasta <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9463&mlon=25.5163#map=14/64.9463/25.5163">reitin eteläkärjessä</a>, melkein 10 kilometrin päässä.Muuttumaton: Kaupungissa oli rutkasti perhosia (amiraaleja, suruvaippoja ja lanttuja), joskin <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9918&mlon=25.4415#map=14/64.9918/25.4415">Jääsalontien</a> jälkeen pitkä paussi, ja seuraava (amiraali) sitten vasta <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=64.9463&mlon=25.5163#map=14/64.9463/25.5163">reitin eteläkärjessä</a>, melkein 10 kilometrin päässä.

Viihdekulutus #