Nousin 6.27. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Jumppasin olkapäät, sitten kävelin salille ja tein siellä ojentajat ja hauikset. Porukkaa oli eilistä vähemmän, mutta olin kyllä nyt taas aikaisemminkin. #

Kävelin kotiin. Keitin tattaririisiä ja sitten söin päivällisen. #

Pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria, täyttelin nonogrammeja. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Vajaat +10 °, alkupuoli puolipilvistä, loppupuoli enimmäkseen pilvistä. Aurinko paistoi lämpimästi sen vähän, minkä pilvien raoista paistoi, mutta luoteistuuli oli kylmä ja kohtalainen. #

Hiukkavaaraan tullessani kuului Raitotien liikenteen melunkin yli kurkien ääniä, ja vähän aikaa pällisteltyäni löysin ne taivaalta: iso parvi, josta pieni aura erkani kaakon suuntaan, ja luoteesta puolestaan lähestyi toinen, vähän isompi aura, joka näytti törmäävän ensinmainittuun parveen, mutta ohittikin sen ylä- tai alakautta. #

Iphonen tarkennus pumppaili melkein yhtä vittumaisesti kuin Samsungin ruukaa aina. #

Kalimenojan mutkan jälkeenkin kuului kurkien ääntä jostain, mutta näitä kurkia en nähnyt. #

Veikkasin perhosettomaksi lenkiksi, mutta Heikinharjussa olikin vielä neitoperhonen. Ja vastavalosuoralla taas kyy#

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin purkkihernekeiton. Jalostaja muuttanut purkkia niin, ettei sen pohjaan enää pysty tölkinavaajalla tekemään reikiä, ja piti kaapia lusikalla purkista niin kuin elukka. Vasta syötyäni huomasin, että tölkinavaajan saisi kyllä tuettua peräpään reunaa vasten niin, että reiän voi tehdä sinne alas, kylkeen. #

Venyttelin pohkeet. Pötköttelin, katselin iltasafaria, tyhjensin syötteenlukijaa. Ripustin pyykit. #

Viime yönä näin jotain unta Amigan pelien kopiosuojauksista, ja lueskelin niistä ja niiden murtamisesta nyt. #

Muokkaukset #

Thu Sep 2 19:40:11 2021 Sat Sep 4 18:41:59 2021 #
Muuttumaton: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Vajaat +10 °, alkupuoli puolipilvistä, loppupuoli enimmäkseen pilvistä. Aurinko paistoi lämpimästi sen vähän, minkä pilvien raoista paistoi, mutta luoteistuuli oli kylmä ja kohtalainen.Muuttumaton: Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Vajaat +10 °, alkupuoli puolipilvistä, loppupuoli enimmäkseen pilvistä. Aurinko paistoi lämpimästi sen vähän, minkä pilvien raoista paistoi, mutta luoteistuuli oli kylmä ja kohtalainen.
Poistettu: Hiukkavaaraan tullessani kuului Raitotien liikenteen melunkin yli kurkien ääniä, ja vähän aikaa pällisteltyäni löysin ne taivaalta: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=06eCXGc-hkA">iso parvi</a>, josta pieni aura erkani kaakon suuntaan, ja luoteesta puolestaan lähestyi toinen, vähän isompi aura, joka näytti törmäävän ensinmainittuun parveen, mutta ohittikin sen ylä- tai alakautta. Lisätty: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0068&mlon=25.5816#map=14/65.0068/25.5816">Hiukkavaaraan tullessani</a> kuului Raitotien liikenteen melunkin yli kurkien ääniä, ja vähän aikaa pällisteltyäni löysin ne taivaalta: <a href="https://www.youtube.com/watch?v=06eCXGc-hkA">iso parvi</a>, josta pieni aura erkani kaakon suuntaan, ja luoteesta puolestaan lähestyi toinen, vähän isompi aura, joka näytti törmäävän ensinmainittuun parveen, mutta ohittikin sen ylä- tai alakautta.
Muuttumaton: Iphonen tarkennus pumppaili melkein yhtä vittumaisesti kuin Samsungin ruukaa aina.Muuttumaton: Iphonen tarkennus pumppaili melkein yhtä vittumaisesti kuin Samsungin ruukaa aina.

Viihdekulutus #