Nousin 6.30. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa, lopuksi kolmisen varttia lihashuoltoa, ja sen päälle vielä olkapääjumpat. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten meditoin puoli tuntia. Söin päivällisen. Vastailin gallupkyselyihin. #

Tyhjensin syötteenlukijaa. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Eiliseen tämän iltapäivän ennusteeseen oli tänä aamuna ilmestynyt poudan tilalle 90 prosentin todennäköisyyden sateita, mutta nyt sitten yhden jälkeen olivat todennäköisyydet taas romahtaneet <10:een, joten kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. #

Hyvin heikkoa sadetta oli silti melkein koko matkan, ja lenkin eteläpäästä Äimärautioon ja sitten vielä Pikisaaresta kotiin saakka vähän kovempaa, muttei mitään kaatosadetta vieläkään. Sen verran silti, että vaatteet kastuivat, mutta lämpöä oli lihaksissa jo sen verran, ettei palellut. #

Auranmajan kohdalla oli hetken aurinkoistakin, niin että vastavalosuorallakin sirkat soittivat. Sen kummempia luontoilmiöitä ei ollut. Aaltokankaan takana koululaisten kerhoryhmä (suunnistajia), vähän ennen Heikinharjua toinen (ehkä luontokoululaisia), ja Hiukkavaarassa vielä kolmas (pyöräretkellä). Ainakin oletan näiden olleen lukujärjestyksen ulkopuolisia aktiviteetteja, kun kellokin oli jo yli kolmen. #

Toinenkin Nallikarin jäätelökioski oli viety pois. Ensimmäinen meni jo kuukausi sitten. #

Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään, sitten söin hirssipuuron. Panin kesäkurpitsarisoton tulille. Ripustin pyykit, paitsi ajokamppeet nostin saunan lauteille ja panin saunan päälle. #

Venytin pohkeet. Kävin saunassa. #

Muokkaukset #

2021-09-07 20.15.07 2021-09-09 11.16.28 #
Muuttumaton: Auranmajan kohdalla oli hetken aurinkoistakin, niin että vastavalosuorallakin sirkat soittivat. Sen kummempia luontoilmiöitä ei ollut. Aaltokankaan takana koululaisten kerhoryhmä (suunnistajia), vähän ennen Heikinharjua toinen (ehkä luontokoululaisia), ja Hiukkavaarassa vielä kolmas (pyöräretkellä). Ainakin oletan näiden olleen lukujärjestyksen ulkopuolisia aktiviteetteja, kun kellokin oli jo yli kolmen.Muuttumaton: Auranmajan kohdalla oli hetken aurinkoistakin, niin että vastavalosuorallakin sirkat soittivat. Sen kummempia luontoilmiöitä ei ollut. Aaltokankaan takana koululaisten kerhoryhmä (suunnistajia), vähän ennen Heikinharjua toinen (ehkä luontokoululaisia), ja Hiukkavaarassa vielä kolmas (pyöräretkellä). Ainakin oletan näiden olleen lukujärjestyksen ulkopuolisia aktiviteetteja, kun kellokin oli jo yli kolmen.
 Lisätty: Toinenkin Nallikarin jäätelökioski oli viety pois. Ensimmäinen meni jo kuukausi sitten.
Muuttumaton: Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään, sitten söin hirssipuuron. Panin kesäkurpitsarisoton tulille. Ripustin pyykit, paitsi ajokamppeet nostin saunan lauteille ja panin saunan päälle.Muuttumaton: Kotiin palattuani panin pyykit pyörimään, sitten söin hirssipuuron. Panin kesäkurpitsarisoton tulille. Ripustin pyykit, paitsi ajokamppeet nostin saunan lauteille ja panin saunan päälle.

Viihdekulutus #