Nousin 5.30. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Radanalituksessa oli Adatan ulkoinen kiintolevykotelo, vähän sen jälkeen itse kiintolevy pientareella, ja vieressä myös valkoiset overearit, ehkä Beatsit. #

Piti polkea sisäpyöräilyt taas toisella pyörällä, kun ykkönen oli edelleen lataamaton, joten FTP-tulosta en saanut, koska siinä toisessa ei ajotietokone niitä jostain syystä lähetä kelloon. Aika kovasti kuitenkin pyöräilin, kun Garmin näytti palautumisajaksi 53 tuntia (ja vaikutukseksi ”4,6 Highly Impacting”). #

Tässä toisessa pyörässä vastus on (varsinkin keskiraskailla asetuksilla) vähän kevyempi (kuin ensimmäisessä pyörässä samoilla vastusasetuksilla), minkä takia jonkun 2—6 pykälää isommalla vastusasetuksella sai veivata. #

Lähtiessäni kokeilin taas sitä ykköspyörää, ja johan se silloin tietysti käynnistyi. #

Kotiin kävellessäni sateli heikosti vettä. En muistanut katsoa, vieläkö nuo atk-romut olivat radanalituksessa. #

Kotona panin tattaririisiä kiehumaan, pyykkikoneen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin päivällisen, sitten pötköttelin, tyhjensin Youtube-puskuria ja täyttelin nonogrammeja. #

Söin lofoleipää. Ripustin pyykit. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Jatkoin Home Assistantin säätämistä. Taivutin iNaturalistia#

Kävelin saarten kautta Limingantullin Prismaan. +12, selkeni enimmäkseen selkeäksi, kohtalainen vastatuuli haittasi podcastin kuuntelua menomatkalla. Muttei satanut enää muuta kuin lehtiä. #

Kotiin palattuani panin toisen koneellisen pyykkiä pyörimään, kävin suihkussa ja sitten söin riisipuuron. Ripustin pyykit. #

Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2021-10-02 19.30.37 2021-10-02 21.57.22 #
Muuttumaton: Piti polkea sisäpyöräilyt taas toisella pyörällä, kun ykkönen oli edelleen lataamaton, joten FTP-tulosta en saanut, koska siinä toisessa ei ajotietokone niitä jostain syystä lähetä kelloon. Aika kovasti kuitenkin pyöräilin, kun Garmin näytti palautumisajaksi 53 tuntia (ja vaikutukseksi "4,6 Highly Impacting").Muuttumaton: Piti polkea sisäpyöräilyt taas toisella pyörällä, kun ykkönen oli edelleen lataamaton, joten FTP-tulosta en saanut, koska siinä toisessa ei ajotietokone niitä jostain syystä lähetä kelloon. Aika kovasti kuitenkin pyöräilin, kun Garmin näytti palautumisajaksi 53 tuntia (ja vaikutukseksi "4,6 Highly Impacting").
Poistettu: Siinä toisessa pyörässä vastus on (varsinkin keskiraskailla asetuksilla) vähän kevyempi (kuin toisessa pyörässä samoilla vastusasetuksilla), minkä takia jonkun 2—6 pykälää isommalla vastusasetuksella sai veivata. Lisätty: Tässä toisessa pyörässä vastus on (varsinkin keskiraskailla asetuksilla) vähän kevyempi (kuin ensimmäisessä pyörässä samoilla vastusasetuksilla), minkä takia jonkun 2—6 pykälää isommalla vastusasetuksella sai veivata.
Muuttumaton: Lähtiessäni kokeilin taas sitä ykköspyörää, ja johan se silloin tietysti käynnistyi.Muuttumaton: Lähtiessäni kokeilin taas sitä ykköspyörää, ja johan se silloin tietysti käynnistyi.

Viihdekulutus #