Nousin 7.58. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Jumppasin olkapäät. Keitin potut, silppusin salaatin, paistoin kaalipapukanan. #

Viimeistelin Omat ostot -postaukset. #

Hoitelin silppuhommia. Söin tattarileipää. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Hain häkkivarastosta siellä lojuneen vaatekaapin hyllyn. Enempikin niitä saisi olla, mutta eivät ilmeisesti ole standardoituja niidenkään koot, vaan joka mallilla erit (97 × 46 cm nuo minun). #

Leikkasin tukan ja kävin saunassa. #

Jo viimein alkaa päälaeltakin tukka harveta. Tähän asti kalju on hiipinyt vain tuosta etutukan molemmin puolin hiljalleen taaksepäin, mutta nyt päälaen harjallekin jää trimmauksen jäljiltä kalju läiskä. #

Luin Perhosia harrastamaan -kirjan loppuun. Paljon oli vuoden 1993 jälkeen vanhentunutta tietoa, erityisesti tekniikan kehittymisen takia, mutta jonkin verran myös lajiston maantieteellisten muutosten (mitä mistäkin päin maata ja minkäkin verran löytyy) takia. #

Ihan hyvästi kuitenkin myös edelleen hyödyllisiäkin vinkkejä, varsinkin lajien suosimista elinympäristöistä ja kasveista, sekä käyttäytymisestä. Monet valokuvausvinkeista päteviä myös, vaikka filmikamera-ajoilta olivatkin. #

Viihdekulutus #