Yöllä kuvasin taas perhosta. Laji oli joku kuvitteellinen, tai ainakaan ei Suomessa sellaista ole: kooltaan neitoperhosen luokkaa, alapinta kuin sinappiperhosella, yläpinta näytti siltä kuin valkoisen pohjavärin päältä olisi haalistunut jokin kellertävä kuvio pois lähes kokonaan. #

Nousin 5.29. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Vakiopyörä oli taas virraton, ja kauan sain renklailla johtoja ennen kuin alkoi toimia. Poljin vähän viimeviikkoistakin heikomman tuloksen: 20mmap samat 206 W, mutta FTP 221 (2,7 W/kg). #

Kävelin kotiin. Panin hikipyykit koneeseen pyörimään ja kävin suihkussa. Söin riisipuuron. #

Kirjoittelin tätä. Hoitelin silppuhommia. Ripustin pyykit. #

Säädin Home Assistantia. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. 6-wattisia Airamin lamppuja oli siellä hyllyssä, vastoin Prisman sivuston tietoja. 3 vuoden takuukin sille luvattiin, toisin kuin edelliselle, takuuvaihdossa saamalleni kappaleelle. #

+8 °, kohtalainen tuuli, pilvistä. #

Kotiin palattuani panin tattaririisiä kiehumaan, neljänkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Söin päivällisen. #

Ikkunashoppailin rautaa. Ripustin pyykit ja panin vielä kävelykamppeet pyörimään. Kirjoittelin tätä. Ripustin viimeisetkin pyykit. #

Asensin LED-lampun keittiön kattovalaisimeen hehkun tilalle. #

Viihdekulutus #