Nousin 6.20. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein selänojennuksia, (pitkästä aikaa tavallista) jalkaprässiä, reidenkoukistuksia, pohkeet. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Pumppasin pyörän kumet. #

Tappelin Apachen kanssa. Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Pilvistä, kohtalainen tuuli, reilut +7 °, hiljakseen jäähtymään päin, palatessani enää 6,5 °, mutta ihan kelpo ajokeli. Jokunen päivä sitten oli vielä luntakin, mutta nyt tiekin oli enimmäkseen jo kuivunut. #

Jylkynkankaan linjalla tolpasta nousi korppi lentoon. Mikä lienee kuollut siellä, kun vieno mädän hajukin leijui ilmassa. #

Auranmajan jälkeisellä suoralla oli pylväässä tolppakameran näköinen pönttö, jota en muista aiemmin siellä nähneeni. Ainakaan se ei ollut kuntoradan webkamera, jonka näkymä on entisellään. #

Punatulkku punatulkkusuoran jälkeen mutkassa, Heikinharjussa pari lisää. #

Valkiaisjärventietä lähestyessäni pyy lensi kuntoradan yli, ja liekö ollut sama sitten Valkiaisjärventien varrella puunoksalla. Aika vahvasti luotti suojaväriinsä, ja vasta Iphonen kanssa sitä sihtailemaan palattuani alkoi vähän panikoida#

Jo lähtiessäni oli aika heikosti valoa, mutta sinnittelin hämärän (ja lain) rajamailla (Limingantullin) Prismaan saakka, ja otin lamput käyttöön vasta sitten sieltä lähtiessäni. Silloin olikin luonnonvalon puolesta jo melkein pilkkopimeää. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. Paistoin pinaattia Dr Lecterin vegaanisen pizzan päälle#

Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2021-11-02 20.29.39 2021-11-03 11.31.39 #
Muuttumaton: Tappelin Apachen kanssa. Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia.Muuttumaton: Tappelin Apachen kanssa. Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia.
Poistettu: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Pilvistä, kohtalainen tuuli, reilut +7 °, hiljakseen jäähtymään päin, palatessani enää 6,5 °, mutta ihan kelpo ajokeli. Alkuviikosta oli vielä luntakin, mutta nyt tiekin oli enimmäkseen jo kuivunut. Lisätty: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Pilvistä, kohtalainen tuuli, reilut +7 °, hiljakseen jäähtymään päin, palatessani enää 6,5 °, mutta ihan kelpo ajokeli. Jokunen päivä sitten oli vielä luntakin, mutta nyt tiekin oli enimmäkseen jo kuivunut.
Muuttumaton: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0792&mlon=25.5338#map=15/65.0792/25.5338">Jylkynkankaan linjalla tolpasta</a> nousi korppi lentoon. Mikä lienee kuollut siellä, kun vieno mädän hajukin leijui ilmassa.Muuttumaton: <a href="https://www.openstreetmap.org/?mlat=65.0792&mlon=25.5338#map=15/65.0792/25.5338">Jylkynkankaan linjalla tolpasta</a> nousi korppi lentoon. Mikä lienee kuollut siellä, kun vieno mädän hajukin leijui ilmassa.

Viihdekulutus #