Näin useampiakin koira-aiheisia unia. Yhdessä oli nyrkin kokoinen chihuahua, toisessa jotain isompaa lajia aggressiivinen yksilö. Jälkimmäinen muuttui ihmiseksi, joka pahoitteli, että oli näykkäissyt minua kädestä. #

Nousin 6.19. Väsytti aika lailla, jalkoja varsinkin. #

Kävelin salille. Tein selkää, rintaa, ojentajat ja hauikset. #

Kävelin kotiin. Lapioin lumet parvekkeelta. Söin hirssipuuron. Hoitelin silppuhommia. Vastailin gallupkyselyihin. Join 3,5 kupillista kahvia. #

Kävin kävelyllä ja palatessani Prismassa. -10 °, lauhtumaan päin, pilvistä, poutaa, heikko tuuli. #

Vaaskiventien maston päässä korppi ronksutti. #

Hupisaarilla puiden täydeltä naakkoja#

Kuuntelin Over My Dead Bodyn kolmoskauden loppuun. Jo ykköskautta vaivanneet, ärsyttävät ääniefektit olivat tässäkin varsinkin alkupään jaksoissa vaivana, ja mainoksia noin puolet ajasta, mutta tapaus (spoilerivaroitus!) sen verran mielenkiintoinen, että sen takia yritin, ja sinnittelin loppuun astikin. Sen verran huono SNR siltikin, että mahdollisia tulevia kausia en aio enää edes yrittää. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Jatkoin Googlen tietoturvaperseilyn setvimistä. Se eilinen haamutapaus jäi sinne tiliasetuksiin kummittelemaan, eikä sitä nyt saa sieltä pois vaikka kuinka monta kertaa käyn sen ”tietoturvaongelman jatkotoimenpiteet” -klikkipaskan läpi. Son of a bitch is dug in like an Alabama tick. #

Viihdekulutus #