Nousin 6.30. Väsytti jonkin verran. #

Kävelin salille. Tein bulgarialaiset, vaakaprässiä, reiden koukistukset ja pohkeet. Porukkaa oli tavanomaisesti, jollei jopa vähän vähemmän, vaikka enemmäksi olin etukäteen veikannut, arkipyhän takia. #

Kävelin kotiin. Söin hirssipuuron. Pötköttelin, luin päivityksiä, täyttelin nonogrammeja. #

Söin leipiä. Join 3,5 kupillista kahvia. Koodasin. #

Kävin kävelyllä. #

Rantakurvin lintutornin jälkeen tuli vastaan henkilö, joka kertoi voivansa vähän huonosti, ja pyysi siksi kulkemaan kanssaan vähän matkaa takaisinpäin (minun tulosuuntaani), koska oli pelännyt tuupertuvansa ypöyksinään siellä pakkasessa. Ei siellä kyllä ollut kuin -15 °, mutta pianhan siinäkin tietysti nakit &c jäätyy, jos tiedottomana kinoksessa kellottaa. Pakkanen saattoi tässä olla osin heikotuskohtauksen syynäkin, jos jonkinlaisesta hengenahdistuksesta oli kyse. #

Lintutornin kohdalta hän sitten halusi jo jatkaa taas itsekseen. Jälkikäteen mietin kyllä, että olisiko varmuuden vuoksi pitänyt tyrkyttäytyä mukaan vähän pitemmän matkaa, mutta ei siinä kyllä toisaalta mistään ikäihmisestä tai muutoin erityisen riskialttiista ollut kyse, ja muitakin kulkijoita siellä suunnalla oli sieltä tullessani ollut (minkä mainitsin). #

Jabra alkoi jo alkumatkasta purnata akun olevan vähissä, vaikka kyllä mielestäni olin sen viimeksi lauantaina ladannut. Palasin sen takia Hietasaarenkierrokselta kotiin, ja latailin akkuja (Jabrat, nappikuulokkeet, puhelin ja Garmin) puolisen tuntia ennen kuin jatkoin matkaa. Lyhyt ”ISP’s DHCP did not function properly” -verkkokatko sattui siihen juuri. #

Kävelin loput kilsat Välivainion kautta, ja Prisman. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin päivällisen. #

Viimeistelin tämän. #

Leonard ”voi alkaa lähipäivinä erottua myös paljain silmin”, ”mutta loppuviikon ennusteissa on umpipilvisyyttä.” #

Viihdekulutus #