Näin unta, että öljysin pyörän ratastoa jossain Kynsilehdon tienoilla, ja kaksikin eri rouvashenkilöä pyysi minua siirtymään vähän syrjemmälle, jottei öljy sotkisi teitä siinä asuinalueella. Sellaista nillitystä, että saattaisin hermostua, mutta tässä ajattelin, ettei tuo täysin kohtuuton pyyntö ollut, ja niinpä siirryin. #

Jätin pyöräni sinne syrjemmälle ja palasin hakemaan tarvikkeita, ja sillä välin pyöräkuormaaja oli mankeloinut pyöräni ihan vänkkyrään. Kuljettaja (iäkkäämpi naisihminen tämäkin) oli kovasti pahoillaan, ja allekirjoitti heti lomakkeen, jolla saisin lunastaa tilalle pyörän jostain kaupungin varikolta. #

Nousin 7.16. Väsytti jonkin verran. #

Venyttelin puolisen tuntia, ja sähkön halvuttua söin aamupuuron. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Porukkaa oli aika paljon. #

Kävelin kotiin. Paistoin porkkanapapukalan. Söin leivät ja riisipuuron. #

Join 3,5 kupillista kahvia. Kirjoittelin tätä. Koodasin. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. #

Hietasaaressa meni vähän hakuammunnaksi, kun Vaaskiventie oli pantu Hietasaarentien-päästään poikki ilman ennakkovaroitusta (putkityömaan takia). #

Ajelin kokeeksi Pikisaaren rantareittiä. Polanne oli hyväkuntoinen, mutta aika kapea. Onneksi ei ollut vastaantulijoita ennen kuin aivan lopussa, joten jänistin sieltä sitten isolle tielle. #

Huhtakalliontie oli rapsuteltu, ja vaikka olikin möykkyinen, jään sijasta sentään polanne. Pitkä pätkä sitäkin oli jo sulanut. #

Puolivälin kieppeillä iski niin kova nälkä, ettei vissiin taas koko talvena ole ollutkaan. #

Heikko etelätuuli, +3 °, selkeää. Aurinko häikäisi, niin kuin arvelinkin, näin päin ajaessani, kun ei kypärääkään (lippoineen) ollut. Ihan hyvin olisi voinut olla kyllä. Vaatetus alkupuolella turhan paksu, mutta lopussa taas ihan sopiva, varsinkin siellä Raitotien hyisessä ratamontussa, mutta jo aiemminkin, Välskärintiellä oli samanlainen, melkein yhtä kylmä varjopaikka. #

Kotiin palattuani söin päivällisen, sitten latasin ja käynnistin astianpesukoneen. Pesin pyörästä enimmät ravat pois. Vain ne mitä lämpimällä painevedellä lähti; en käyttänyt pesuaineita tai edes harjaa. Sitten suihkutin itteni, suihkussa, pesuaineen kanssa. #

Viimeistelin tämän. #

Muokkaukset #

2022-03-16 19.50.49 2022-03-16 20.40.12 #
Muuttumaton: 16. maaliskuuta 2022Muuttumaton: 16. maaliskuuta 2022
Poistettu: Näin unta, että öljysin pyörän ratastoa jossain Kynsilehdon tienoilla, ja kaksikin eri rouvashenkilöä pyysi minua siirtymään vähän syrjemmälle, jottei öljy sotkisi teitä siinä asuinalueella. Sellaista nillitystä, että saattaisin hermostua, mutta tässä ajattelin, ettei tämä täysin kohtuuton pyyntö ollut, ja niinpä siirryin. Lisätty: Näin unta, että öljysin pyörän ratastoa jossain Kynsilehdon tienoilla, ja kaksikin eri rouvashenkilöä pyysi minua siirtymään vähän syrjemmälle, jottei öljy sotkisi teitä siinä asuinalueella. Sellaista nillitystä, että saattaisin hermostua, mutta tässä ajattelin, ettei tuo täysin kohtuuton pyyntö ollut, ja niinpä siirryin.
Muuttumaton: Jätin pyöräni sinne syrjemmälle ja palasin hakemaan tarvikkeita, ja sillä välin pyöräkuormaaja oli mankeloinut pyöräni ihan vänkkyrään. Kuljettaja (iäkkäämpi naisihminen tämäkin) oli kovasti pahoillaan, ja allekirjoitti heti lomakkeen, jolla saisin lunastaa tilalle pyörän jostain kaupungin varikolta.Muuttumaton: Jätin pyöräni sinne syrjemmälle ja palasin hakemaan tarvikkeita, ja sillä välin pyöräkuormaaja oli mankeloinut pyöräni ihan vänkkyrään. Kuljettaja (iäkkäämpi naisihminen tämäkin) oli kovasti pahoillaan, ja allekirjoitti heti lomakkeen, jolla saisin lunastaa tilalle pyörän jostain kaupungin varikolta.

Viihdekulutus #