Nousin 9.12. Onnistuinpa nukkumaan (hintapiikin takia) pitkään. Ei väsyttänyt. #

Kävelin salille. Tein olkapääjumpat, kevennetysti vipareita ja pystäreitä, ja lopuksi vatsalihakset. Porukkaa oli tosi paljon. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Hoitelin silppuhommia. Join termarillisen kahvia. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Ohutta yläpilveä, kohtalainen lounaistuuli, lähtiessäni +0,8, palatessani +2,2 °. Olisi ollut hyvä tilaisuus viedä vanha rengas Kiertokaareen, mutta eihän sitä nyt enää edes huomaa, kun se on jo melkein vuoden tuossa pyörän vieressä lojunut. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset. #

Ilmoitin kaupungille Poikkimaantien alituksen lammikosta. Saattaa kyllä olla Elyn hommia sekin. #

Sähkön halvuttua illalla paistoin porkkanpapukalan, keitin ja pakastin hirsipuuron, lämmitin ja söin hampurilaiset, keitin huomisen kahvin ja paistoin kokeeksi muutaman soijarouhepihvin (Pihistelypäiväkirjan ohjetta soveltaen). #

Muokkaukset #

2022-03-23 22.12.32 2022-03-23 22.25.32 #
Muuttumaton: <a href="https://mummila.net/kommentit/2022/03/23/iso-lammikko-ja-pakkasella-jaatikko-alikulussa-taitaa-olla-kaivo-tukossa/">Ilmoitin kaupungille Poikkimaantien alituksen lammikosta</a>. Saattaa kyllä olla Elyn hommia sekin.Muuttumaton: <a href="https://mummila.net/kommentit/2022/03/23/iso-lammikko-ja-pakkasella-jaatikko-alikulussa-taitaa-olla-kaivo-tukossa/">Ilmoitin kaupungille Poikkimaantien alituksen lammikosta</a>. Saattaa kyllä olla Elyn hommia sekin.
Poistettu: Sähkön halvuttua illalla paistoin porkkanpapukalan, keitin ja pakastin riisipuuron, lämmitin ja söin hampurilaiset, keitin huomisen kahvin ja paistoin kokeeksi muutaman soijarouhepihvin (<a href="https://pihistelypaivakirja.blogspot.com/2020/03/halpaa-ja-hyvaa-soijarouhepihvit.html"><em>Pihistelypäiväkirjan</em> ohjetta</a> soveltaen). Lisätty: Sähkön halvuttua illalla paistoin porkkanpapukalan, keitin ja pakastin hirsipuuron, lämmitin ja söin hampurilaiset, keitin huomisen kahvin ja paistoin kokeeksi muutaman soijarouhepihvin (<a href="https://pihistelypaivakirja.blogspot.com/2020/03/halpaa-ja-hyvaa-soijarouhepihvit.html"><em>Pihistelypäiväkirjan</em> ohjetta</a> soveltaen).

Viihdekulutus #