Nousin 5.57. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Värikäs halorenkaanpätkä taivaalla. #

Tein 1jmv:t, selänojennuksia, vaakaprässiä ja pohkeet. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Join termarillisen aamullista kahvia. Kirjoittelin tätä. #

Kävin kävelyllä. Lauhtui -4,3:sta -1,1 °:een, alkumatka selkeää, loppu pilvistä, kohtalainen itätuuli. #

Joutsenet seisoskelivat nyt jään laidalla#

Yeesus miten paska sarja tuo Saarnaajat. Aiheen puolesta olisi suoraan minulle tehty, mutta toimittaja on tönkömpi kuin Stephen Hawkingin puhesyntetisaattori, ”asiantuntija” naukuu ja puhisee kuin paholainen (eikä mikään isompi demoni, vaan mitätön pikkupiru), ja kummallekin englanninkielisten nimien ääntäminen tuntuu olevan täysin ylivoimaista (kuka helvetti on ”Key West”?). Teologian tohtorilta ei suomikaan suju juurikaan sen paremmin, ja argumentointi vielä sitäkin huonommin. #

The White Vaultin kuuntelin viime viikolla loppuun. Iha kiva se oli, mutten taida kuunnella enempää, missä muodossa sitten ensi syksynä jatkavatkaan (niin kuin tuossa lopussa tiisattiin). #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin piirakanlopun. #

Aloitin viimein podcast-tilausten siirron Rhythmboxista Gpodderiin. Rhythmboxissa syötteisiin ilmestyy jatkuvasti tuplia, ja muutenkin se on ollut aika kökkö väline noihin, mutta olen lykännyt tätä aina vain, koska tilauksia on aika tolkuttomasti, eikä tuossa ole mitään keinoa niiden siirtämiseen, vaan se on tehtävä manuaalisesti, ja kaikki ladattava uudestaan. Ja siellä seassa on myös harvinaisuuksia, eli jaksoja, joita tekijät ovat jälkikäteen muokanneet tai jopa poistelleet kokonaan#

Viihdekulutus #