Nousin 5.24, vuorokauden viimeisellä halvalla tunnilla. Väsytti vähäsen. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. Porukkaa ei nytkään ollut kovin paljon. #

Kävelin kotiin. Aurinko paistoi mennen tullen, eikä tuullut juuri yhtään. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Ilmoittauduin taas Effin Kilometrikisa-joukkueeseen#

Join termarillisen eilistä kahvia. Koodasin. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. +2 °, heikko länsituuli, selkeää. #

Joku lentävä öttiäinen Hollihaassa; ehkä niitä koskikorentoja, ainakin sen mallinen ja kokoinen oli. En ole niitä lennossa aiemmin nähnyt. #

Liikuntamaan risteyksessä ensimmäinen aikuinen päiväperhonen tälle keväälle! Luultavasti nokkonen. Sen verran arka oli, että etäisiksi jäivät havainnot, ja katosi sitten hyvin pian kokonaan näkyvistä. Toisaalta olisi saattanut jäädä kokonaan näkemättäkin, jollei olisi ollut niin arka, sillä tien toiselta puolelta pakeni nyt minua. #

Kiulukankaan takana merikotka#

Palatessani kävin Prismassa. Siellä kameraa pois valjastaessani hoksin, että kun olin alkumatkasta hapuillut automaattitarkennusta pois päältä, niin olinkin sen sijasta kytkenyt pois kuvanvakaajan. Kirosin, että varmaan meni ne kotkan kuvatkin ihan vituralleen ilman vakaajaa, mutta kyllä niistä onneksi silti tunnisti. #

Kotona tyhjensin ruuat repusta ja hoksin, että pohjalle oli valunut suolaa, tässä jo ties miten monta päivää sitten (kun viimeksi Seltin-laatikon ostin). Olin kyllä nähnyt sen siellä jo aiemminkin seilaamassa, mutta en ollut jaksanut tutkia tarkemmin. #

Lämmitin ja söin hampurilaiset. Perkasin kuvasaaliin ja viimeistelin tämän ennen illan hintapiikkiä. #

Viihdekulutus #