Nousin 8.51. Olisi nukuttanut vieläkin. #

Aamupuuron syötyäni virittelin perhosbaarin ja IP-kameran parvekkeelle. Piti kuitenkin jättää ne vähän keskeneräiseksi, kun kaapista ei löytynytkään tarpeeksi pitkää kulmarautaa (baarin ripustusulokkeeksi). Asennuskaveriakin olisi tarvinnut syynäämään kameran kuvaa, sillä puhelimen näytöstä ei auringonpaisteessa nähnyt paljon paskaakaan. #

Kameran virtajohtokin vaikutti oikulliselta, mikä ei lupaa hyvää. #

Join termarillisen eilistä kahvia. #

Kävin häkkivarastossa. Muistikuvissani häilyy jotkut valkoiset hyllynkannakkeet, mutta ei mitään hajua että missä olen ne nähnyt, eikä varsinkaan, että miksi minulla sellaiset olisi. Ei niitä näkynyt häkkivarastossakaan. #

Pesin pyörän ja jätin kuivumaan. Palastelin porkkanat ja piirakkakasvikset, muotoilin piirakkapohjan. #

Voitelin pyörän ketjun. Olin aikonut kiristääkin sen, mutta vaihdekello oli niin paskainen, että se olisi pitänyt putsata ja kuivata vielä erikseen vaihteiden säätämiseksi, eikä tässä taas kerkiä saatana. #

Vein biojätteet molokiin. Tiskasin. Päivän halvimman parituntisen alettua paistoin porkkanatikut ja kasvispiirakan, sitten söin päivällisen. #

Koodasin. Kävin suihkussa. Säädin IP-kameran asetuksia. #

Nokkonen Viitasaaren korkeudella#

Viihdekulutus #