Nousin 6.00. Ei väsyttänyt. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen, ja palatessani Prismassa. -0,5 °:stä lämpeni +0,5:een, selkeää, tuuli voimistui heikosta kohtalaiseksi. #

Pakkasen kuivattamaa Pookipolkua pääsi lintutornille asti. Siitä jousiammuntaradalle oli vielä lunta, joten palasin takaisin Vaaskiventielle. Taivaanvuohi määki jossain siellä tornin lähellä, mutta en saanut näköhavaintoa. #

Ihmettelin, kun jotenkin tavallista arkipäivää hiljaisemmalta vaikutti, kunnes muistin että lakkohan se. Kouluillakin vain lakkovahteja. #

Hiekat on lakaistu melkein kaikkialta, enää ei narsku hampaissa loppumatkasta. #

Kotiin palattuani söin päivällisen, sitten join termarillisen eilistä kahvia ja kirjoittelin tätä (läppärillä). #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Vain +1,5 °:een lämpeni, mutta ihan hyvä ajokeliksi. Liian kylmäksi olisin perhosille väittänyt, mutta suruvaippa se vain lenteli vastaan Jylkynpolulla. Sen jälkeen ei kyllä sitten juuri muuta merkillepantavaa näkynytkään. Meriharakka taas lahdenrannassa, mutta niitäkin on jo tähän mennessä näkynyt enemmän kuin tavallisesti koko kesänä yhteensä. #

Ajelin kuntoradan alkupäätä jo tallille asti. Oli kyllä paikoin aika taistelua: pitkät pätkät polannetta joka (onneksi vielä vain) harvakseltaan niin pehmeää, että hajosi alle, ja muutoin rällikköä. Loppupäässä ajoin myös Pitkänmöljän metsäpolunpätkän, eikä sekään vielä kovin hyväkuntoinen ollut. #

Kotiin palattuani söin riisipuuron, sitten viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #