Näin unta, että näin ikkunasta ketun ja ilveksen. Ilves oli punainen kuin animaatiokettu, kettu vaalea niin kuin oikea kettu. Kerkesin juuri ja juuri saada muutaman kuvan niistä (järkkärillä), mutta ulkona oli niin vähän valoa, että kuvista tuli vain ihan tärähtäneitä kohinasöttöjä. #

Nousin 8.24. Olisi nukuttanut vieläkin. #

Menin salille pyörällä, koska oli jo niin myöhä. Tein takareidet, selkää ja rintaa. Porukkaa oli vähän tavallista vähemmän. #

Kotiin palattuani söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Join termarillisen eilistä kahvia. Kirjoittelin tätä (läppärillä). Vastasin pitkään gallupkyselyyn. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Alle +5:stä lämpeni hiljalleen melkein +7:ään, mutta enimmäkseen pilvistä; vasta loppumatkasta paistoi yhtäjaksoisesti niin, että olisi perhosiakin saattanut lennellä, muttei. Kimalaisia kyllä lenteli melkein kaikkialla. #

Ajelin taas kuntorataa alkupäästä, nyt Jylkynkankaalle asti, ja hyvin pääsi jo: vain ihan siellä lopussa, amiraalinmäkeä edellinen suora oli niin pitkää polannetta, että piti taluttaa. Heikinharjussa sitten kokeilin ensin luontokoulun kohdalta taas sinne radalle, mutta siellä oli vielä lumista. Kuusamontien eteläpuolelta oli jo sulaa, ja ihan hyvin pääsi nyt Kiulukankaalle asti. Siitä huononi sitten taas tosi huonoksi, kunnes Hiukkavaaran haarasta jälleen vähän parempaa Valkiaisjärventielle asti#

Veikkaan, että jos ensi viikon ennusteet paikkansa pitävät, niin sen lopulla on jo aivan sulaa, jollei jo kuivaakin, paitsi tietysti Ritaharjun/Aaltokankaan mäkimutka, jossa se pikku pätkä polannetta aina sinnittelee viimeisenä. #

Heinähukan toukan kuvasin. Se näytti tutulta, mutten siellä tunnistanut. Aiemmat havainnot olen näköjään tehnyt elokuussa, eikä kumpikaan niistä näytä tältä, vaan niiden raidat ovat keltaisempia. Olen kuitenkin tällaisen pronssinvärisenkin joskus nähnyt, joten en ehkä vain ole sitä kuvannut tai sitten postannut. #

Meriharakan nappasin lennosta. Sitäkään en siellä tunnistanut, ja siksi sen kuvasinkin, kun se piipittäen kohtipäin sattui lentämään. Tai itse asiassa kuvia ottaessani luulin tunnistavani sen naurulokiksi. #

Ja ensimmäiset pääskyt! Objektiivin tarkennus on jo niin hidas, ettei noiden perässä pysy. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin riisipuuron ja salaattia. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Viihdekulutus #

Responses

Comments are closed.