Nousin 6.44. Väsytti aika paljon. #

Kävelin salille. Tein vatsalihakset, olkapääjumpat, vipareita ja pystäreitä. #

Kävelin kotiin. Kourallinen lanttuperhosia, pari neitoperhosta, yksi nokkosperhonen, yksi amiraali. #

Söin päivällisen. Kirjoittelin tätä. Join termarillisen kahvia. #

Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Kohtalainen lounaistuuli, enimmäkseen selkeää, palatessani kotiennusteessa Syntax error. #

Loppupään ennusteessa olleen ukkoskuuron takia jätin kameran kotiin, eikäpä siellä mitään uutta kuvattavaa enää olekaan. Lanttuperhosten lisäksi (kovan vauhdin takia) lähinnä vain tiellä viipyileviä suruvaippoja: laskin 12 yksilöä tallilta Talvikankaalle, ja Valkiaisjärventien itäpuolella vielä 4 lisää. Ja yksi kesäkarttaperhonen viimein Kalimenojan mutkallakin, joka on niiden kevätpolven vahvimpia alueita, ja josta toukatkin olen molemmilla kerroilla löytänyt. #

Ohdakeperhosta en nähnyt eilen enkä tänään. #

Palatessani kävin (parin jääkaappituotteen takia lähi-)Prismassa. Kerrankin onnistuin reitin sovittelussa niin, että pääsin vakiolenkin kilometrilukemaan, ei yli eikä ali. #

Kotiin palatessani ukkossolu jo muotoutui taivaalla. #

Kävin suihkussa, sitten lämmitin ja söin hampurilaiset. #

Viimeistelin tämän. Jatkoin Ubuntun päivityksessä särkyneitten systeemien korjaamista. #

Muokkaukset #

2022-08-16 20.02.46 2022-08-17 19.32.22 #
Muuttumaton: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Kohtalainen lounaistuuli, enimmäkseen selkeää, palatessani kotiennusteessa Syntax error.Muuttumaton: Kävin ajelemassa myötäpäiväkierroksen. Kohtalainen lounaistuuli, enimmäkseen selkeää, palatessani kotiennusteessa Syntax error.
Poistettu: Loppupään ennusteessa olleen ukkoskuuron takia jätin kameran kotiin, eikäpä siellä mitään uutta kuvattavaa enää olekaan. Lanttuperhosten lisäksi (kovan vauhdin takia) lähinnä vain tiellä viipyileviä suruvaippoja: laskin 12 yksilöä tallilta Talvikankaalle, ja Valkiaisjärventien itäpuolella vielä 4 lisää. Ja yksi kesäkarttaperhonen viimein Kalimenojan mutkallakin, joka on niiden kevätpolven vahvimpia alueita, ja josta toukatkin olen molemmilla kerroilal löytänyt. Lisätty: Loppupään ennusteessa olleen ukkoskuuron takia jätin kameran kotiin, eikäpä siellä mitään uutta kuvattavaa enää olekaan. Lanttuperhosten lisäksi (kovan vauhdin takia) lähinnä vain tiellä viipyileviä suruvaippoja: laskin 12 yksilöä tallilta Talvikankaalle, ja Valkiaisjärventien itäpuolella vielä 4 lisää. Ja yksi kesäkarttaperhonen viimein Kalimenojan mutkallakin, joka on niiden kevätpolven vahvimpia alueita, ja josta toukatkin olen molemmilla kerroilla löytänyt.
Muuttumaton: Ohdakeperhosta en nähnyt eilen enkä tänään.Muuttumaton: Ohdakeperhosta en nähnyt eilen enkä tänään.

Viihdekulutus #