Näin unta, että Ugus näytti minulle Marvelin sarjakuvalehdestä supersankarisarjakuvayhtiöiden aikajanaa. (Yllättäen Marvel oli sen mukaan haarautunut alkujaan DC:stä.) Vain hetkeä myöhemmin yritimme etsiä sitä kuvaajaa uudestaan, mutta ei sitä enää löytynyt, vaikka plaratiin miten monta lehteä läpi. #

Nousin 6.23. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Sen verran oli satanut, että asvaltti mustana. #

Tein 1jmv:t, reidenkoukistuksia, vaakaprässiä ja pohkeet. #

Kävelin kotiin. Söin päivällisen. Paistoin porkkanapapukalan. #

Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Sade oli taas canceloitu, joten kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Kohtalainen kaakkoistuuli ja umpipilvistä, mutta +15 °! Niin lämmintä, että aivan odotin ehkä jonkun neitoperhosen jossain tien laidalla näkeväni, mutteipä näkynyt päiväperhosia. #

Yksi mittari sen sijaan kyllä lensi Poikkimaantien sillalla, mutta laskeutui kaiteen ulkolaidalle, niin en edes hidastanut sitten, kun se olisi pitänyt puhelinta joen puolella keplotellen selfiekameralla yrittää kuvata. #

Yksi siilikkään toukka kuntoradalla, ja paljon oravia tuntuu nyt olevan, joskin tänään hiukan vähemmän kuin aiemmilla lenkeillä. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani paistoin lohifileen ja wokkivihannekset ja lämmitin nuudelit. Kävin suihkussa, sitten söin. Vein kalanhaisujätteet molokiin. #

Setvin palvelinongelmia, ja kaatuneita dominopalikoita takaisinpäin tarpeeksi kuljettuani kävi ilmi, että poissa ollessani täällä oli ollut lyhyt sähkökatko. Palveluntarjoajan vikakartta näyttää kyllä väärää sijaintia, tai sitten liian pientä katkosta kärsineitten asiakkaitten määrää. #

Tasan vuosi sitten näkymä takaikkunasta oli tällainen: #

Lumisade ja luminen pieni sekametsä

Viihdekulutus #