Näin paljon lievästi omituisia unia. Viimeisessä aioin ostaa pyöräilykypärän Prismasta, mutta (automaatti)kassalla kävi ilmi, että sen edullinen hinta olikin vuokraushinta. #

Vuokraamista varten piti (kassatukihenkilölle) näyttää henkilötodistus. Kaivoin lompakostani esille yhden vanhaksi menneen henkilökortin toisensa jälkeen, ja mietin, että miksikähän mennyt minä on näilläkin näin nykyistä itseäni halunnut härnätä. #

Nousin 6.42. Ei väsyttänyt. #

Keitin hirssipuuron. Suolan muistin vasta sitten, kun olin jo rasioinut puuron pakastimeen. #

Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. Join termarillisen kahvia. Tyhjensin syötteenlukijaa. Vastailin gallupkyselyihin. #

Kävin ajelemassa vastapäiväkierroksen. Kohtalainen etelä-/kaakkoistuuli, selkeää, palatessani vajaa +13 °. Kaupungissa vähemmän perhosia kuin toissa päivänä, eli ei yhtään, mutta olin kyllä silloin tuntia tavallista (ja tämänpäiväistä) myöhemmin liikkeelläkin. #

Kuntoradan alussa suruvaippa. Amiraali suunnilleen siinä missä neitoperhonen silloin toissa päivänä. Hönttämäessä sitruunaperhonen. Heikinharjussa toinen amiraali ja toinen sitruunaperhonen. Pitkästä aikaa perhonen myös Auranmajan suoralla, amiraali sekin#

Vähän ennen Pateniemen Lidliä melkein pikimusta perhonen omakotitalon aidalla. Puhelias koiranulkoiluttaja oli siinä kohtaa myös, perhosten lentotaitoja ihmetteli (jostain tv-ohjelmasta oli nähnyt että lentävät tuhansia kilometrejä). Pakenin sen takia mahdollisimman pian, saamatta perhosesta kunnon kuvaa. #

Paskilan takana oli vielä yksi amiraali, ja sitten päivän ainut Aglais, nokkonen#

Ohdakeperhosta ei näkynyt, vaikka etelämpää niistäkin on vielä tullut havaintoja. Liekö amiraalia ronkelimpi ilmojen suhteen, ja/tai/eli hanakampi syksyn tullen lentämään etelämmä. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin hirssipuuron. #

Perkasin ja latasin kuvat. Viimeistelin tämän. #

Kapsilla huoltokatkoja tänä viikonloppuna#

Viihdekulutus #