Nousin 7.13. Olisi nukuttanut vielä. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. #

Söin lopun makaronilaatikon. Join termarillisen kahvia. Jatkoin wezterm-bugin jäljittämistä#

Olin suunnitellut pyörälenkkiä, kun aurinkoinen kelikin pitkästä aikaa, mutta poskiongeloa juili tässä kohtaa jo niin pahasti, että haittasi keskittymistä. Eipä tuo niin tärkeää olisi ollutkaan, kun viimevuotiset kilometrimäärätkin sain täyteen jo aiemmin viikolla. #

Kävin sitten vain Prismassa. Ostin vasiten karhunvatukoita, kun olivat puoleen hintaan, huomiseen mennessä syötäviä. #

Kotiin palattuani piti pötkötellä ja täytellä nonogrammeja, kun en naamakivulta oikein muuhun pystynyt. Mutta eipä se olo siitä paremmaksi muuttunut, joten aloin ruuanlaittoon. Keitin ja pakastin riisipuuron, silppusin salaatin, ja paistoin kasvispiirakan. Porkkanoita en ollut muistanut edes ostoslistalle lisätä, joten salaatista tuli tikuton tällä kertaa. #

Söin hirssipuuron, karhunvatukoiden kanssa. Aika kirpeitä olivat. #

Vein jätteitä molokiin. #

Panin kuudenkympin pyykit pyörimään ja kävin suihkussa. Kirjoittelin tätä. Kirjasin kasvispiirakkaohjeen muistiin. #

Ripustin pyykit. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Viihdekulutus #