Heräsin aamuyöllä jostain seinien läpi kuuluneeseen vauvan itkuun.  #

Sen jälkeen uudestaan nukahdettuani näin unta kahdesta jehovantodistajapariskunnasta. Pariskuntien naiset ottivat kumpikin grillimakkarapaketista yhden makkaran syliinsä niin kuin vauvan, ja ”syöttivät” sitä sinappipullolla. Miehet puolestaan harjoittelivat makkaroillaan kapalointia. #

Toisella pariskunnalla oli oikeakin, melkein taaperoikäinen vauva, joka vaikutti apaattiselta, minkä päättelin johtuvan siitä, että vanhemmat olivat kiinnostuneempia näistä makkarasimulaatioista kuin oikeasta lapsestaan. #

Myöhemmin pariskuntien keskinäistä vuorovaikutusta katsellessani minusta näytti aivan ilmeiseltä, että toinen miehistä oli rakastunut siihen toisen pariskunnan mieheen. #

Nousin 7.05. Ei väsyttänyt. #

Enää ei riitä aamuauringon valo hampaidenpesuun. #

Paistoin kaalipapukanan. Pötköttelin, täyttelin nonogrammeja. Kirjoittelin tätä. #

Pyöräilin Limingantullin Prismaan, scouttasin elektroniikkaa, sitten jatkoin matkaa Kaakkuriin. Siellä matkalla on kaksi Tokmannia puolentoista kilometrin säteellä#

Käväsin ensin näistä kauemmassa, Kaakkurin Tokmannissa, ja siellä olisi vielä ollut pöljäkin energiankulutusmittari, jotka kaikista verkkokaupoista on jo myyty loppuun. En kuitenkaan ostanut sitä, vaan käppäilin Verkkokauppaan, ja ostin kulutusmittaustoiminnollisen älypistorasian#

Hiirenkin olisin ostanut, muttei siellä ollut luottomalliani hyllyssä. #

Maksoin kokeeksi Google-lompakolla. #

Ajelin takaisin Prismaan ruokaostoksille, sitte kotio. #

+7 °, kohtalainen kaakkoistuuli, ennusteessa kohtalainen heikon vesisateen mahdollisuuskin, mutta sen sijaan palatessani jopa aurinko vähän paisteli. #

Viime kuussa pyöräilyä 1396 km, eli 33 % enemmän kuin elokuussa. Huollosta nyt 8234,8 km. Ketju alkaa taas olla kiristelyn tarpeessa, mutta en taida enää tälle kaudelle lenkkiä ajella, jos nyt ei mikkään ihan älytön lämpöaalto ja auringonpaistekeli enää iske. #

Panin kvinoan kiehumaan ja tein pistorasialle käyttöönottoasetukset. Söin päivällisen. #

Join termarillisen kahvia. Tappelin Home Assistantin Tapo-lisäkkeen kanssa, tai oikeammin Pythonin. Vittu että minä mitään ”ohjelmointikieltä” niin vihaa kuin Pythonia.  #

Tilasin hiiren ei-Verkkokauppa-verkkokaupasta. Tukkurilta asti tulee sitten joskus kun tulee, mutteipä tuolla onneksi mikään kiire vielä ole. Entisessä vain vasen nappi tuppaa napsauttelemaan kaksoisnapsautuksia kuin boomeri intterwebissä. #

Kävin suihkussa. #

Teki mieli vähän salmiakkia, niin Prismasta ostin neljää eri pussia. Yhdessä Haribon pussissa oli ufovaahtokarkkia, mutta eipä nämä olleetkaan niitä vanhoja hyviä, vaan vain samalla muotilla samanvärisestä, mutta eri massasta tehtyjä. Tämänpä takia ostinkin niin monta eri lajin pussia: ettei tartte väkisin pahoja syyä. #

Viihdekulutus #