Nousin 7.21. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Polvea ei särkenyt juurikaan. Tiedä sitten oliko vain levosta ittekseen parantunut, vai oliko vaikutusta myös tänään aamulla kaiken muun huoltojumpan lisäksi tekemälläni Mr. Bean -tanssilla (jonka matkin polvikipu-ASMR-videosta). #

Salilla tein selkää ja rintaa. Porukkaa oli vähänlaisesti. Sähköasentajat siellä suunnittelivat jotain kaapelinvetoa. #

Kävelin kotiin. Alkumatkasta polvea ei vieläkään särkenyt, loppumatkasta sitten taas. #

Söin päivällisen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Join termarillisen kahvia. Kirjoittelin tätä. #

Kävin koeajamassa pyörän lukon kiinnityssovitelmani. Kestävämpi se oli kuin veikkasin, mutta kestämätön kuitenkin. Polvi sen sijaan oli ajaessani kuin ei koskaan olisi kipeä ollutkaan. #

Eikä ilma yhtään talvisen tuntuinen vieläkään. #

Palatessani kävin Prismassa. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin eiliseltä yli jääneen riisipuuronokareen. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Katselin kaikki Insectarean videot#

Muokkaukset #

2022-10-17 18.40.34 2022-10-18 12.17.44 #
Muuttumaton: Nousin 7.21. Ei väsyttänyt kovin paljon.Muuttumaton: Nousin 7.21. Ei väsyttänyt kovin paljon.
Poistettu: Kävelin salille. Polvea ei särkenyt juurikaan. Tiedä sitten oliko vain levosta ittekseen parantunut, vai oliko vaikutusta myös tänään aamulla kaiken muun huoltojumpan lisäksi tekemälläni <a href="https://www.youtube.com/watch?v=MWyYPd0fcI4&t=46">Mr. Bean -tanssilla</a> (jonka matkin <a href="https://www.youtube.com/watch?v=gH6y4vnzQEg">polvikipuvideosta</a>). Lisätty: Kävelin salille. Polvea ei särkenyt juurikaan. Tiedä sitten oliko vain levosta ittekseen parantunut, vai oliko vaikutusta myös tänään aamulla kaiken muun huoltojumpan lisäksi tekemälläni <a href="https://www.youtube.com/watch?v=MWyYPd0fcI4&t=46">Mr. Bean -tanssilla</a> (jonka matkin <a href="https://www.youtube.com/watch?v=gH6y4vnzQEg">polvikipu-ASMR-videosta</a>).
Muuttumaton: Salilla tein selkää ja rintaa. Porukkaa oli vähänlaisesti. Sähköasentajat siellä suunnittelivat jotain kaapelinvetoa.Muuttumaton: Salilla tein selkää ja rintaa. Porukkaa oli vähänlaisesti. Sähköasentajat siellä suunnittelivat jotain kaapelinvetoa.

Viihdekulutus #