Nousin 8.34. Olisi nukuttanut vieläkin. #

Silppusin salaatin, paistoin porkkanatikut ja kasvispiirakan. Söin aamupuuron. #

Pötköttelin, luin päivitykset. #

Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia pöytäkoneella. Koodasin. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Etsiskelin taas HIIT-videoita. Oikeastaan tarvitsisin vain ohjelman numerotiedot, eli ajastimen, tahdin ja vastuksen, mutta kummallisen huonoa on tarjonta niissä. Ittekö pitää taas tehä#

Kokeilin Kdenliveä, mutta vmp. Ylipäänsä graafisten luomistyökalujen käyttö on ihan perseestä, kun niissä on kaikissa oma sanaton käyttöliittymäkielensä, jonka opettelu on ihan turhaa, koska edes saman sovelluksen eri versioiden välillä ole takeita siitä, että aiemmin opetellusta olisi uudemmassa enää mitään hyötyä. Ja kaiken päälle ohjeiden googlailu on mahdotonta (”kuinka saan tuon paskan tuosta pois ja nämä kaksi paskaa liitettyä toisiinsa, ja tuon kolmannen paskan vähän paskemmaksi”). Ja ohjeet, jos niitä onkaan, ovat yleensä videoita, joissa jaaritellaan minuuttitolkulla tyhjää, kun minun pitäisi vain saada selville missä alivalikossa ne kaikki paskavaihtoehdot ovat. #

Latasin sitten toisen GCN-videon puhelimeen. #

Kävin suihkussa. #

Muokkaukset #

2023-04-01 10.18.54 2023-04-01 10.19.12 #
Muuttumaton: Kokeilin <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Kdenlive">Kdenliveä</a>, mutta vmp. Ylipäänsä graafisten luomistyökalujen käyttö on ihan perseestä, kun niissä on kaikissa oma sanaton käyttöliittymäkielensä, jonka opettelu on ihan turhaa, koska edes saman sovelluksen eri versioiden välillä ole takeita siitä, että aiemmin opetellusta olisi uudemmassa enää mitään hyötyä. Ja kaiken päälle ohjeiden googlailu on mahdotonta ("kuinka saan tuon paskan tuosta pois ja nämä kaksi paskaa liitettyä toisiinsa, ja tuon kolmannen paskan vähän paskemmaksi"). Ja ohjeet, jos niitä onkaan, ovat yleensä videoita, joissa jaaritellaan minuuttitolkulla tyhjää, kun minun pitäisi vain saada selville missä alivalikossa ne kaikki paskavaihtoehdot ovat.Muuttumaton: Kokeilin <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Kdenlive">Kdenliveä</a>, mutta vmp. Ylipäänsä graafisten luomistyökalujen käyttö on ihan perseestä, kun niissä on kaikissa oma sanaton käyttöliittymäkielensä, jonka opettelu on ihan turhaa, koska edes saman sovelluksen eri versioiden välillä ole takeita siitä, että aiemmin opetellusta olisi uudemmassa enää mitään hyötyä. Ja kaiken päälle ohjeiden googlailu on mahdotonta ("kuinka saan tuon paskan tuosta pois ja nämä kaksi paskaa liitettyä toisiinsa, ja tuon kolmannen paskan vähän paskemmaksi"). Ja ohjeet, jos niitä onkaan, ovat yleensä videoita, joissa jaaritellaan minuuttitolkulla tyhjää, kun minun pitäisi vain saada selville missä alivalikossa ne kaikki paskavaihtoehdot ovat.
Poistettu: Latasin sitten <a href="https://www.youtube.com/watch?v=uZOBOsNKi7E&t=2s">toisen GCN-videon</a> puhelimeen. Lisätty: Latasin sitten <a href="https://www.youtube.com/watch?v=uZOBOsNKi7E">toisen GCN-videon</a> puhelimeen.
Muuttumaton: Kävin suihkussa.Muuttumaton: Kävin suihkussa.
2022-10-28 19.28.00 2023-04-01 10.18.54 #
Muuttumaton: Kokeilin <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Kdenlive">Kdenliveä</a>, mutta vmp. Ylipäänsä graafisten luomistyökalujen käyttö on ihan perseestä, kun niissä on kaikissa oma sanaton käyttöliittymäkielensä, jonka opettelu on ihan turhaa, koska edes saman sovelluksen eri versioiden välillä ole takeita siitä, että aiemmin opetellusta olisi uudemmassa enää mitään hyötyä. Ja kaiken päälle ohjeiden googlailu on mahdotonta ("kuinka saan tuon paskan tuosta pois ja nämä kaksi paskaa liitettyä toisiinsa, ja tuon kolmannen paskan vähän paskemmaksi"). Ja ohjeet, jos niitä onkaan, ovat yleensä videoita, joissa jaaritellaan minuuttitolkulla tyhjää, kun minun pitäisi vain saada selville missä alivalikossa ne kaikki paskavaihtoehdot ovat.Muuttumaton: Kokeilin <a href="https://fi.wikipedia.org/wiki/Kdenlive">Kdenliveä</a>, mutta vmp. Ylipäänsä graafisten luomistyökalujen käyttö on ihan perseestä, kun niissä on kaikissa oma sanaton käyttöliittymäkielensä, jonka opettelu on ihan turhaa, koska edes saman sovelluksen eri versioiden välillä ole takeita siitä, että aiemmin opetellusta olisi uudemmassa enää mitään hyötyä. Ja kaiken päälle ohjeiden googlailu on mahdotonta ("kuinka saan tuon paskan tuosta pois ja nämä kaksi paskaa liitettyä toisiinsa, ja tuon kolmannen paskan vähän paskemmaksi"). Ja ohjeet, jos niitä onkaan, ovat yleensä videoita, joissa jaaritellaan minuuttitolkulla tyhjää, kun minun pitäisi vain saada selville missä alivalikossa ne kaikki paskavaihtoehdot ovat.
Poistettu: Latasin sitten <a href="https://www.youtube.com/watch?v=DSFL17xoDmI">toisen GCN-videon</a> puhelimeen. Lisätty: Latasin sitten <a href="https://www.youtube.com/watch?v=uZOBOsNKi7E&t=2s">toisen GCN-videon</a> puhelimeen.
Muuttumaton: Kävin suihkussa.Muuttumaton: Kävin suihkussa.

Viihdekulutus #