Nousin 8.08. Ei väsyttänyt juurikaan. #

Kävelin salille. Tein ojentajat ja hauikset. Kävelin kotiin. #

Söin hirssipuuron. Join termarillisen kahvia. Yritin setviä Wordpress-haavoittuvuuden riskiä#

Kävin kävelyllä. Kiersin Hietasaarenkierroksen ja sitten Pateniemen suunnalta loput kilometrit. #

Kuuntelin Le Monstren loppuun. Punainen lanka puuttui ja muutenkin huono, en suosittele. Ihan mielenkiintoisia haastateltavia, joiden avulla yritettiin kehitellä jotain uutta näkökulmaa, siinä kuitenkaan onnistumatta. Äänisuunnittelu aivan perseestä, tungettu täyteen typeriä efektejä. Lisäksi mainoksia varmaan neljäsosa ajasta. Ihan kuin valtamedian perinteiset, paskat ”true” crime -tekeleet. #

Tahkosin kuitenkin sarjan läpi, koska Dutroux’n tapauksesta minulla ei ollut juurikaan hämäriä aikalaismuistikuvia tuoreempaa tietoa. Tiedä sitten miten paljon parempia sarjoja olisi tarjolla, jos osaisin ranskaa tai hollantia (Kotus suosittelee ”flaamin kieli -termin jättämistä historiallisiin yhteyksiin”). #

Mutta Belgian poliisin tunarointi oli kyllä niin eeppistä, että siihen nähden ruotsalaiset kollegansakin ovat suoranaisia mestarietsiviä. #

Kotiin palattuani panin kvinoan kiehumaan ja kävin suihkussa. Venytin pohkeet, sitten söin päivällisen. #

Viimeistelin tämän. #

Sulatin jääkaappipakastimen pakastimen. #

Viihdekulutus #