Näin unta vanhasta pienestä lilasta urheiluautosta, joka oli modattu sähköautoksi (tai hybridiksi). Muistutti ehkä lähinnä 200-sarjan Volvoa, joskaan en tiedä, onko niissä ollut näin pientä (tai sporttista) mallia. #

Toinen uni perustui The MLK Tapesiin, josta en tiedä juurikaan nimeä enempää, kun en ole vielä kuunnellut. #

Nousin 5.29. Ei väsyttänyt kovin paljon. #

Kävelin salille. Valitsin sen, josta olin purnannut Hukkaan, sillä se oli huollettu tässä viikolla, ja kyllä siinä anturit nyt toimivatkin. Niidenkään signaalia ei kyllä Garmin sen sijaan nyt sitten löytänyt, mutta pääasia, että pyörän oma tietokone ne nyt kuiten taas näyttää.  #

Ohjelmanäytöt oli viety kokonaan pois, ja puhelimen sommittelu oli sen takia vähän hankalampaa, mutta kyllä sillekin sitten paikka löytyi. #

Ihan hyvästi poljin taas. #

Kävelin kotiin. Kävin suihkussa, sitten panin kuudenkympin pyykit pyörimään. #

Söin riisipuuron. Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Ripustin pyykit. #

Join termarillisen kahvia. Hoitelin silppuhommia. #

Kävin kävelyllä, Hietasaarenkierroksen kautta Limingantullin Prismassa ja apteekissa. #

Vajaa +1 °, muutamin kohdin vielä vähän liukasta, muttei läheskään yhtä pahasti kuin vielä toissa päivänä. #

Kuuntelin The Magnus Archivesin ykköskauden viimeiset kaksi (varsinaista) jaksoa. Tämä on sellainen perusluotettava ja (harrastelijamaisuudessaan) sympaattinen sarja ollut kyllä tähän saakka. Äkkiseltään en muista kuin yhden jakson, jossa (tekniikan) yksityiskohdat olivat häiritsevästi pielessä, sillä tiesin niistä enemmän kuin mitä käsikirjoitus kuulijalta oletti. #

MOTW:t eivät olleet Salaisten kansioiden suosikkijaksojani, mutta The Magnus Archivesissa ne ovat pikemminkin helpotus, kun en nykyisin oikein jaksa paneutua mihinkään pitempään (fiktiiviseen) juonikuvioon. #

Päätösjakso oli tässä tietysti sitä pitempää juonikaarta, enkä (edellä mainitusta syystä) osaa arvioida miten hyvin se täytti paikkansa siltä osin, mutta itte tykkäsin vain, kun siinä oli (fiktiiviseksi hyvin epätyypillinen) psykopaattihahmo. #

Kotiin palattuani kävin suihkussa, sitten söin piirakkaa. Keitin potut ja kananmunat. #

Viimeistelin tämän. #

Viihdekulutus #