Nousin 6.49. Väsytti vähäsen. #

Aamupuuron syötyäni kävin Prismassa. -12 ° ja ennuste pelotteli navakalla tuulella, muttei tuo kyllä navakalta tuntunut, vaan ihan kelvollinen olisi ollut kävelylenkkikeliksikin. #

Kotiin palattuani kuorin, pilkoin, keitin ja pakastin 2 kg porkkanoita, silppusin salaatin, paistoin porkkanatikut ja kasvispiirakan ja sitten vielä kanankoipia. #

Söin päivällisen kvinoan kanssa. #

Kasa-pistorasiat menivät eilisiltana pois linjoilta, eivätkä tokeentuneet millään vippaskonsteilla. Sovelluslaitteesta riippuen aina välillä näkyi 1-2 rasiaa, mutta enimmäkseen enimmät vain offline. #

Tukiaseman viimeisestä päivityksestä on jo viikko, eikä tätä ongelmaa ollut vielä ennen eilisiltaa, mutta kun tuolla julkaisuilmoituksen ketjussa monetkin valittelivat IoT-laitteiden ongelmia, niin kokeilin sitten alapäivitystä (takaisin 6.2.49.14111:een). Rasiat palasivat heti sen jälkeen takaisin linjoille. #

Seuraava päivitys on jo RC-vaiheessa, mutta häätyy sen kanssa sitten taas odotella muiden kokemuksia parisen viikkoa, että näkee, joko tämä on korjattu. #

Levypalveli(mee)nkaan ei näköjään ollut taas viime yönä saanut yhteyttä, arvatenkin samasta syystä. Ja kun kerta käynnistin sen, niin korjasin samalla vanhojen varmuuskopioiden poiston, joka sekään ei ole (skriptauslogiikkavirheeni takia) toiminut oikein. #

Join litran Clipperiä. Koodasin. #

Kävin suihkussa. #

Viihdekulutus #