Nousin 6.01. Ei väsyttänyt. #

Tohtorin projektori etsi aikasignaalia. Täällä ollaan DCF:n kantaman rajoilla, ja (Wikipedian mukaan) ”signaalin voimakkuus riippuu suuresti kellon sijoituspaikasta, vuoden- ja vuorokaudenajasta ja auringon aktiivisuudesta”. #

Kävelin salille. Tein selkää ja rintaa. Porukkaa oli vähänlaisesti, miesvoittoisesti. #

Kävelin kotiin, sitten kävin Prismassa. -1,6 °, pilvistä. #

Kävin suihkussa. Paistoin porkkanapapukalan. Söin päivällisen. #

Pötköttelin, luin päivityksiä. #

Päivitin palveluita. Hoitelin kuunvaihteen (sähköisiä) paperihommia. #

Söin hirssipuuron. #

Testasin Tohtorin kellon synkkausta ikkunalaudalla, eikä se sieltäkään signaalia saanut, joten otin synkan pois päältä. Ihan kätevähän tuo automaattinen ajassapysyminen olisi, mutta ylimääräistä bonusta vain sekin, sillä en edes laitetta valitessani huomannut että siinä oli kyseinen toiminto. Entiseen verrattuna parempaa olisi, jos pysyisi vaikka kuukaudenkin sen verran ajassa, ettei tarvitse manuaalisesti korjata. #

Janne soitteli junasta, ja pyysi tuomaan koiranhihnan asemalle. Kerkesin pumpata pyörän renkaat, mutta sitten operaatio canceloitiin. #

Vastailin gallupkyselyihin. Säädin Home Assistantia. #

Koodasin. #

Viihdekulutus #