Nousin 6.29. Ei väsyttänyt. #

Riipaisin petivaatteet pyykkiin ja asensin puhtaat. #

Aamupuuron syötyäni ripustin pyykit. En käsitä mikä helvetin töhkä niihin siellä aina menee. Vaikuttaa joltain sinitarralta tai ihonkuorintavoiteelta, joita kumpaakaan ei täällä minulla ole. Lähin vastine on Apobasen 30-prosenttinen perusvoide, mutta en minä kyllä sitäkään noihin ruukaa toljata. #

Parafiinilta se töhkä haisee, ja ainakin jotain sentapaista tuossa Apobasessa ainakin on (”Paraffinum Liquidum”), mutta jos tämä on siitä johtuvaa ja näin helposti ilmenevää, niin kuvittelisin tämän olevan yleisesti tunnettu ongelma, mutta ei vaikuta internet tietävän tästä mitään. #

Panin suihkuverhon pyörimään yhdeksässäkympissä. #

Deletoin sähköpostialiaksia. Ripustin suihkuverhon. Söin hirssipuuron. #

Kävin vähän kameraa ulkoiluttamassa, ja palatessani Prismassa. Jalat olivat kyllä lyijyä, mutta piti käydä, kun ennusteessa on viikon verran enimmäkseen pilvistä. #

Kiemurtelin siellä sun täällä, ja lopulta päädyin sattumalta sinne missä eilen suruvaipan näin, ja siellähän se oli tismalleen samassa kohdassa pientareella. Seuraava vastaantulijakin oli ihme kyllä vielä sadan metrin päässä, joten kerkesin ihan hyvin kuvata, ennen kuin vastaantulija tuli ja vasta säikytti perhosen, kuten aina. #

Seuraavina sitten herukkaperhonen ja neitoperhonen. Mutta niitä joutunee varmaan odottelemaan ainakin tuon ensi viikon yli. #

Kotiin palattuani latasin kuvan, sitten jatkoin sähköpostialiaksien tuhoamista. #

Leikkasin parran ja kävin suihkussa. #

Meriharakka jokirannassa, kyy Sonkajärvellä#

Muokkaukset #

2023-04-21 18.44.04 2023-07-07 19.25.59 #
Muuttumaton: Leikkasin parran ja kävin suihkussa.Muuttumaton: Leikkasin parran ja kävin suihkussa.
Poistettu: <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/155789128">Meriharakka jokirannassa</a>, <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/155778759">Kyy Sonkajärvellä</a>. Lisätty: <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/155789128">Meriharakka jokirannassa</a>, <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/155778759">kyy Sonkajärvellä</a>.

Viihdekulutus #