Nousin 7.05. Tukala olo vieläkin. #

Kävelin salille. Tein selänojennukset, reidenkoukistukset, vinoprässiä ja pohkeet. #

Kävelin kotiin. Suoli on ihan jumissa, eikä yhtään olisi huvittanut syödä, mutta väänsin väkisin palan piirakkaa naamaan. #

Pötköttelin, luin päivitykset, täyttelin nonogrammeja. #

Kävin ajelemassa typistetyn myötäpäiväkierroksen. Lähtiessäni +6,1, palatessani +7,2 ° (sääaseman mukaan). Neitoperhonen tallilla, sitruunaperhonen Valkiaisjärventiellä, ja niiden lisäksi alkupuolella muutamia nokkosperhosia, mutta kokonaisuutena edellislenkkiäkin vähemmän perhosia. Suruvaippoja ei taaskaan yhtään. #

Kotiin palattuani söin appelsiinin, ja sen jälkeen en pystynyt muuhun kuin makaamaan huppari päällä peiton alla. #

Kävin suihkussa. #

Illalla viimein alkoi ripuli. #

Kapsin tietokantapalvelimella samoin, joten väärennän tämän julkaisun näin jälkikäteen (torstaina). #

Muokkaukset #

2023-05-08 22.59.03 2023-05-11 20.22.13 #
Muuttumaton: Kävin ajelemassa typistetyn myötäpäiväkierroksen. Lähtiessäni +6,1, palatessani +7,2&#160;° (sääaseman mukaan). <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/160595670">Neitoperhonen tallilla</a>, sitruunaperhonen Valkiaisjärventiellä, ja niiden lisäksi alkupuolella muutamia nokkosperhosia, mutta kokonaisuutena edellislenkkiäkin vähemmän perhosia. Suruvaippoja ei taaskaan yhtään.Muuttumaton: Kävin ajelemassa typistetyn myötäpäiväkierroksen. Lähtiessäni +6,1, palatessani +7,2&#160;° (sääaseman mukaan). <a href="https://inaturalist.laji.fi/observations/160595670">Neitoperhonen tallilla</a>, sitruunaperhonen Valkiaisjärventiellä, ja niiden lisäksi alkupuolella muutamia nokkosperhosia, mutta kokonaisuutena edellislenkkiäkin vähemmän perhosia. Suruvaippoja ei taaskaan yhtään.
Poistettu: Kotiin palattuani söin appelsiinin, ja sen jälkeen en pystynyt muuhun kuin makaamaan peiton alla. Lisätty: Kotiin palattuani söin appelsiinin, ja sen jälkeen en pystynyt muuhun kuin makaamaan huppari päällä peiton alla.
Muuttumaton: Kävin suihkussa.Muuttumaton: Kävin suihkussa.
Muuttumaton: Illalla viimein alkoi ripuli.Muuttumaton: Illalla viimein alkoi ripuli.
 Lisätty: Kapsin tietokantapalvelimella samoin, joten väärennän tämän julkaisun näin jälkikäteen (torstaina).